Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός γράφει στους συνδικαλιστές της Κρήτης: «Τα εν οίκω μη εν δήμω»


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Προς Ένωση Αξιωματικών Κρήτης και Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού 
Χανίων . «Τα εν οίκω μη εν δήμω».   Δείχνετε λειτουργική υποβάθμιση των αστυνομικών υπηρεσιών και την ανάγκη λειτουργίας  επιτέλους (;) , Πανελλήνιας ομοσπονδίας συνδικαλιστικών ενώσεων .

Γιατί;
Αγαπητοί «συνάδελφοι» .Τόσο η όποια ασυμβίβαστη προς την ιδιότητα του αστυνομικού – Αξιωματικού  συμπεριφορά στα πλαίσια άσκησης των καθηκόντων του , όσο και το δικαίωμα ανωτέρων να ¨επαναφέρουν στην τάξη¨ κατωτέρους όταν θεωρούν ότι  έλαβε χώρα πράξη τους ή παράλειψή τους  που <<υπερέβη τα εσκαμμένα>> , είναι  ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ που τυγχάνουν σχετικών προβλέψεων αναφορικά με την αντιμετώπισή τους .
Όταν τα ανωτέρω δύο διατηρούνται σε «εκκρεμότητα» για μεγάλο χρονικό διάστημα και «φορτίζονται » παράλληλα , σημαίνει ότι υπάρχουν τουλάχιστον βαρείες και βάσιμες ενδείξεις που δικαιολογούν ΑΜΕΣΑ την ενεργοποίηση εκείνων των εσωτερικών λειτουργιών του σώματος ( της ΕΛ.ΑΣ εν προκειμένου ) ώστε , να ελεγχθεί η όποια δυσλειτουργία τα τροφοδοτεί και να αποφευχθεί η όποια παρέκκλιση έχουν δρομολογήσει .
Όταν όμως φτάνουμε στο σημείο να δημοσιευτούν τα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ 
ώστε ,  υπό την πίεση της δημοσιότητας να κερδηθούν οι εντυπώσεις ή ν’ αναγκαστούν σε ενεργοποίηση οι σχετικές εσωτερικές διαδικασίες ( κάτι πολύ 
συνηθισμένο ) τότε , αυτός που ήδη έχει χάσει , είναι η  «εικόνα του σώματος » που υπηρετείτε αμφότεροι .
Προφανώς και δε θα είναι στις προθέσεις σας κάτι τέτοιο ,δεδομένο όμως που 
αναδεικνύει από μόνο του ( εκ του αποτελέσματος ) κάτι άλλο , εξαιρετικά σοβαρό.
Αυτό , που ήδη έχετε αντιληφθεί .
Τέλος , θεωρώντας ότι με το εν λόγω ¨επεισόδιο¨ μεταξύ σας,  δόθηκε μια εξαιρετική ευκαιρία να επαναπροσδιοριστεί  η χρησιμότητα της λειτουργικής   βάσης των συνδικαλιστικών οργανώσεων στην ΕΛ.ΑΣ , σας καλούμε να προκαλέσετε ( και γι αυτό ) από  κοινού ,  μια  πανελλήνια σύσκεψη ΟΛΩΝ των προέδρων των συνδικαλιστικών οργανώσεων.
Μια πρώτη κίνηση για τη δημιουργία πανελλήνιας ομοσπονδίας συνδικαλιστικών 
οργανώσεων , μια εξέλιξη που θα αποτρέψει αυτό που ήδη παρατηρείται και που 
περίτρανα αναδείξατε

Την εκ των έσω « αποδόμηση » του αστυνομικού συνδικαλισμού .
Με εκτίμηση !
Δημήτρης Κ , μέλος της  Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια