Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανώτατος δικαστικός λειτουργός θετικός στο τεστ του κορονοϊού


Πρόκειται για 66χρονο σύμβουλο Επικρατείας, ο οποίος λίγες μέρες πριν υποβληθεί σε τεστ covid -19, εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντα του στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της οδού Πανεπιστημίου, ενώ συγκεκριμένα συμμετείχε στη σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ στις δικάσιμους της 2ας Οκτωβρίου.

 

Στο ΣτΕ έχει σημάνει συναγερμός με την πρόεδρο του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου της χώρας, Μαίρη Σάρπ να είναι σε συνεχή  επαφή με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις θα τεθούν  σε προληπτική καραντίνα, δικαστές συνάδερφοι του που είχαν άμεση επαφή μαζί του, όπως ο συνάδερφος του με τον οποίο συστεγάζονται στο ίδιο γραφείο, οι σύμβουλοι Επικρατείας οι οποίοι καθόντουσαν κοντά του στην έδρα της Ολομέλειας της περασμένης Παρασκευής. Την είδηση κοινοποίησε το ίδιο το ΣτΕ, στους χώρους του οποίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί απολύμανση, ενώ θα γίνει και ανίχνευση των επαφών του δικαστή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

 

Το ΣτΕ σε ανάρτηση του στην ιστοσελίδα του αναφέρει τα εξής:

 

«Παρουσιάστηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, το Δικαστήριο λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, των δικηγόρων και των διαδίκων».

dikastiko.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια