Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όλες οι εξελίξεις στα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου και Γεν Γραμματέας της Ομοσπονδίας(ΠΟΜΕΝΣ) Γιώργος Θεοδώρου μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΒΗΜΑ TV με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μπούρχα σε μια συνέντευξη για όλα τα θέματα των Στρατιωτικών .

Μιλά για τα ποσά που δεν θα λάβουν ούτε τώρα οι Στρατιωτικοί και τις εξελίξεις με την αποζημίωσή τους για την επιφυλακή διαρκείας .Μιλά για τις υποσχέσεις του Πρωθυπουργού στην συνάντησή τους στην Βουλή για μισθολόγιο και αναδρομικά στους Στρατιωτικούς και τι έχει γίνει έως και σήμερα απο την προηγούμενη και την τωρινή Κυβέρνηση αλλά το κυριότερο τι πρέπει να γίνει....

Μιλά για την επέμβαση της Ομοσπονδίας για την προστασία των Ελλήνων Στρατιωτικών απο την πανδημία και πώς βιώνουν οι Στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους την επιφυλακη διαρκείας απο την Ελληνοτουρκική κρίση .Μιλά για το πώς μπορεί να γίνει η θητεία καλύτερη και δημιουργική για τους οπλίτες θητείας και την συμβολή των γυναικών στις Ενοπλες Δυνάμεις. 

Θέτει για άλλη μια φορά το πρόβλημα της μοριοδότησης των Στρατιωτικών που υπηρετούν στα Ιωάννινα . 

Τέλος μιλά για το σοβαρό πρόβλημα συναδέλφων που έχουν κριθεί υπηρεσίας γραφείου στις Ενοπλες Δυναμεις μετά απο ατύχημα στην εκτέλεση υπηρεσίας και της άρσης της αδικίας στο θέμα των προαγωγών τους .


http://espeep.gr











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια