Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία μητέρας για τη μαθητική πορεία: «Τα ΜΑΤ κράτησαν τα παιδιά μου και τα απείλησαν»


Στο OPEN TV μίλησε η μητέρα δύο παιδιών, τα οποία συμμετείχαν στην μαθητική πορεία που έγινε την Πέμπτη (15/10) στο κέντρο της ΑΘήνας. Η ίδια κατήγγειλε ότι τα παιδιά της κρατήθηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τα απείλησαν ακόμα και με χαστούκια χωρίς αυτά να έχουν συμμετοχή στα επεισόδια που ακολούθησαν.

Μάλιστα σε βίντεο, το οποίο παίχτηκε στην εκπομπή «Ώρα Ελάδος» φάινονται τα παιδιά να είναι περικυκλωμένα από τα ΜΑΤ και έναν καθηγητή, την ίδια στιγμή που ένας καθηγητής προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς να τα αφήσουν ελεύθερα.

Η μητέρα στην περιγραφή της για το συγκεκριμένο περιστατικό ανέφερε τα εξής:  «Τα παιδιά μου είναι 15 ετών. Όταν τελείωσε η πορεία πήγαν στο μετρό για να επιστρέψουν. Πήρα στις 12:30 και δεν απαντούσαν. Κάποια στιγμή τους βρήκα και το σήκωσε ο ανιψιός μου. Μου λέει μας κάνουν έλεγχο κλείνω. Νόμιζα ότι πρόκειται για έλεγχο στο μετρό».

Στην συνέχεια των λεγομένων της η ίδια πρόσθεσε: «Τα παιδιά μου δεν είχαν ούτε τσαντάκι, ούτε σακίδιο. Οι αστυνομικοί τους έβγαζαν τα μπουφάν τους σήκωναν τις μπλούζες. Αν βρεθεί οτιδήποτε θα φάτε χαστούκι τους είπαν. Τους πήραν φυσικά τα στοιχεία. Δεν τους άφησαν να μας πάρουν τηλέφωνο, αν δεν είχαν επέμβει ένας καθηγητής και ένας βουλευτής θα μπορούσαν να είχαν συλληφθεί. Στο σημείο που ήταν τα παιδιά δεν υπήρχε κάποιο συμβάν».


https://www.sdna.gr


 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλη φορά να κρατάς τα ανήλικα παιδιά σου σπίτι Κα μητέρα....😡😡😡😡