Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Αρκαδίας για τις αποσπάσεις αστυνομικών του Α.Τ. Μεγαλούπολης


Διαβάστε το έγγραφο της Ένωσης προς τον κύριο Αρχηγό

ΠΡΟΣ: Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντ/γο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ (Μέσω  ΠΟΑΣΥ),

  ΚΟΙΝ.: 1. Π.Ο.ΑΣ.Υ.

                2. Υφυπουργό Εξωτερικών κ. ΒΛΑΣΗ Κων/νο

                3. Περιφερειάρχη Περιφέρειας Πελ/νήσου κ. ΝΙΚΑ Παναγιώτη,

                4. Βουλευτές Π.Ε. Αρκαδίας,

                5. Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Αρκαδίας κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ Χρήστο

                6. Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο

                7. Γενικό Περιφερειακό Α. Δ. Πελ/νήσου Ταξίαρχο ΠΟΥΠΟΥΖΑ Παναγιώτη,

                8. Αστυνομικό Διευθυντή Αρκαδίας Ταξίαρχο ΚΑΜΠΥΛΗ Χρήστο

                9. Μέλη Ε.Α.Υ. Αρκαδίας

 

  Κύριε Αρχηγέ,

Μετά τα τελευταία γεγονότα στην περιοχή του  Ν. Μεσσηνίας αποφασίσατε  την ενίσχυση της Δ.Α. Μεσσηνίας με αποσπάσεις επιθυμούντων πανελλαδικά. Μεταξύ των επιθυμούντων συναδέλφων  υπήρξαν και πέντε (5) Αστυνομικοί  που υπηρετούν στο Α.Τ. Μεγαλόπολης της Δ. Α. Αρκαδίας οι οποίοι και αποσπώνται  όλοι.

Το Α.Τ. Μεγαλόπολης με υπάρχουσα δύναμη δεκαοκτώ (18) αστυνομικούς συμπεριλαμβανομένου  του Διοικητή , Υποδιοικητή και Γραμματέα μετά τις αποσπάσεις αυτές, η υπάρχουσα δύναμή του πε-ριορίζεται στους δεκατρείς (13) αστυνομικούς. Σημειωτέον υπάρχουν ήδη δύο αποσπασμένοι.

Αναρωτιόμαστε. Προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στην Μεσσηνία, όπως πανηγυ-ρίζουν οι επίσημοι του Νομού, θα πρέπει να νιώσουν την ανασφάλεια δεκατέσσερις χιλιάδες  κάτοικοι του όμορου Δήμου Μεγαλόπολης,  με γεωγραφική έκταση 730km2; Το δεύτερο μεγαλύτερο Αστυνομι-κό Τμήμα της Αρκαδίας το οποίο αστυνομεύει και το Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης, με περισσότε-ρους από χίλιους εργαζόμενους θα «λειτουργεί» με 13 Αστυνομικούς;

Την ώρα που η Ένωσή μας φωνάζει για ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων λόγο έλλειψης δύ-ναμης, πραγματοποιείται αφαίμαξη του υπάρχοντος προσωπικού δημιουργώντας δυσλειτουργία στην υπηρεσία και ανασφάλεια στους κατοίκους της περιοχής. 

Ζητάμε άμεσα την επανεξέταση των αποσπάσεων προκειμένου να αποφθεχθούν  τα όποια προ-βλήματα που σίγουρα θα δημιουργηθούν εάν εμμείνετε  στην απόφασή σας αυτή.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια