Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αχός βαρύς για τον Μπόρμπαν των νεοναζί - Πήγε εκεί που ανήκει...


Βολεύει και το επίθετο... Εδώ παππάς, εκεί παππάς και μπαλαντέρ για μία ακόμη φορά η αστυνομία και οι όποιες πιθανές ευθύνες για τη μέχρι τώρα μη σύλληψη του.
 
Στο bloko.gr βλέπουμε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική. Ο αμετανόητα μισαλλόδοξος επέλεξε να δώσει μία ακόμα παράσταση. Αυτή του κρυπτόμενου και του μυαλοφυγόδικου. Δικαίωμα του, όπως και υποχρέωση του. Αυτό άλλωστε δεν έκαναν οι μισάνθρωποι στους οποίους είναι ταγμένος; Δεν κρύφτηκαν ή τουλάχιστον προσπάθησαν να κρυφτούν σε κάθε άκρη της λατινικής Αμερικής; Είχαν όμως και ζούσαν με το διαρκή φόβο πως κάποια στιγμή θα τους αγγίξει το μακρύ χέρι της Μοσάντ και η μύτη από το βαρύ μολύβι της ερμηνευτικής κριτικής της Χάνα Άρεντ.
 
Ο Μπόρμαν λοιπόν των νεοναζί, όπως και ο σημασιολογικός "πρόγονος" του το έβαλε στα πόδια, ή τουλάχιστον το προσπαθεί. Το νο2 των αυθεντικών ναζί δεν τα κατάφερε, το ίδιο κάποια στιγμή κι αυτός. 

Μέχρι τότε, αφήστε τον να κρύπτεται στην ποντικοπαγίδα του και κυρίως, μην σηκώνεται τον αχό που ο ίδιος επιδίωξε με την κίνηση να σηκωθεί.
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ
 
 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια