Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Aστυνομικοί θετικοί στον κορωνοϊό στη Λέσβο - Τί επισημαίνει ο Αντώνης Χρυσίδης


Διαβάστε το άρθρο του κυρίου Χρυσίδη με αφορμή τρεις αστυνομικούς που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.


Αν και δεν είμαι ο αρμόδιος για αυτό, απλά επειδή πολλοί συνάδελφοί μας ανησυχούν και έρχονται σε επικοινωνία μαζί μας και φυσικά θέλουν μία κάποια ενημέρωση θέλω να προσθέσω τα εξής .

Σήμερα γύρω στις 10:00 ήρθε συνεργείο του ΕΟΔΥ στο Κ Υ Καλλονής Λέσβου και έκαναν περίπου 25+  μοριακα τέστ και πάνω από 10+ rapid τεστ .Αυτά είχαν να κάνουν και συσχετίζονταν με τους δύο συναδέλφους που βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο .

 Σχετικά με αποτελέσματα που είχαμε  από δείγματα που πάρθηκαν από τα  δύο Α .Τ Καλλονής και Αγίας Παρασκευής αναμένουμε τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ τα οποία θα βγουν εντός τριών ημερών.

 Όσον αφορά τα rapib τα γρήγορα δηλαδή τεστ , βρέθηκε ένα θετικό  ακόμη δείγμα συναδέλφου.

 Η κατάσταση των δύο συναδέλφων καθώς και του τρίτου είναι σταθερή και με πολύ ελαφρά συμπτώματα.

 Αυτό που φοβάμαι προσωπικά είναι, ότι θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα στο άμεσο μέλλον μπροστά μας .

Γι αυτό πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση συνεχως και βάσει αυτής της κατάστασης που επικρατεί μέσα στο  καμπ , να παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε τα ελάχιστα μέτρα προστασίαςπου προβλέπονται.

Τέλος να συμπληρώσουμε ότι καλά θα ήταν όλοι οι συνάδελφοι της Δ Α  Λέσβου καθώς και όσων υπηρετούν εδώ ,να υποβληθούν σε έλεγχο για να δούμε που κινούμαστε .

 Πολύ περισσότερο, καλά θα είναι να παρθούν πιο δραστικά μέτρα πρόληψης μέσα στο καμπ για την προστασία των συναδέλφων .

 Κύριοι δεν είμαστε ούτε αναλώσιμοι κι ούτε άτρωτοι .Έχουμε  οικογένειες και  θα πρέπει να μας δείτε διαφορετικά  επιτέλους και να μην μας στέλνετε σαν " πρόβατα επί σφαγή ".

 

Αντώνης Χρυσίδης

μέλος Δ.Σ ΕΑΣΥ Νομού Λέσβου Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια