Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Πασχάλης Γκαβίδης για την Κ9 της ΕΛ.ΑΣ


Παραθέτουμε επιστολή, την οποία λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Ονομάζομαι  Πασχάλης ΓΚΑΒΙΔΗΣ μέχρι και την 31/12/2019 ήμουν Α/Β Εκπαιδευτής Σκύλων της Ελληνικής Αστυνομίας. Πρωτοπήγα στην ομάδα σκύλων  το 1988 σαν  συνοδός σκύλων  Εκρηκτικών  και  αφού πρώτα έκανα την απαιτούμενη Εκπαίδευση στην Αμερική από αντίστοιχους φορείς  των  Η.Π.Α .

Έχοντας  συμπληρώσει τα από το νόμο απαιτούμενα  χρόνια  υπηρεσίας μπορούσα να  είχα αποστρατευτεί  από το  2017 πλην όμως αφού  θεώρησα  τον  εαυτό μου  ικανό και αφού το επιτρέπει η ισχύουσα νομοθεσία επέλεξα να  υπηρετήσω    αλλά 5  χρόνια τόσο για   να προσφέρω την  μακρόχρονή  εμπειρία μου, όσο και για να έχω τις απολαβές που θα με βοηθούσαν στις δύσκολες ημέρες που περνάμε. Να σημειωθεί ότι ήμουν ο  παλαιότερος  συνοδός  και  Εκπαιδευτής της Ελληνικής Αστυνομίας .

Η προαναφερθείσα  προέκταση  της  παραμονής  στο  σώμα προϋποθέτει  και  την σχετική έγκριση των  διοικητών μου  σε  12μήνη  βάση. Τα δυο  πρώτα  12 μηνά ασκούσα  τα  καθήκοντα μου χωρίς προβλήματα. Στον τρίτο χρόνο, όταν ήρθε η ώρα της ανανέωσης της  εργασιακής μου  σχέσης οι  διοικούντες με βρήκαν ακατάλληλό   για  ηθικούς λόγους, οι  οποίοι  δεν  είναι  της  παρούσης,  εφόσον έχω προσφύγει επωνύμως στην  Ελληνική Δικαιοσύνη και  εκκρεμούν  οι υποθέσεις. 

Οι  εργασιακές  και ιδιωτικές  μου ασχολίες δεν  μου  επιτρέπουν να  ενημερώνομαι τακτικά και λεπτομερώς  από τα Μ.Μ.Ε. Ευτυχώς πρώην συνάδελφοι μου διάβασαν  τα  εν λόγο  Α και Β δημοσιεύματα σας και με ενημέρωσαν για το περιεχόμενό τους. Δια της  παρούσης δεν προτίθεμαι  να εισέλθω σε  λεπτομέρειες για όσα γνωρίζω  σχετικά με  κάποιο  από τα σημεία που αναφέρονται στα παραπάνω δημοσιεύματα. Αφού έχω ήδη αναφέρει επισταμένως  προ πολλού ,τόσο προς  την διοίκηση  της υπηρεσίας μου, όσο και προς  την  υπηρεσία  εσωτερικών υποθέσεων, επωνύμως, οπότε  θα  περιοριστώ στο  περιεχόμενο  του Β δημοσιεύματος και συγκεκριμένα στο  σημείο το οποίο  θεωρώ  ότι  θίγει  την  τιμή  και  την  υπόληψη μου. Όχι μόνο αισθάνομαι αλλά είμαι  βέβαιος  όπως και  πολλοί άλλοι συνάδελφοί μου ότι η περιγραφή και  το αποτέλεσμα αυτής με  φωτογραφίζει πέρα από κάθε αμφισβήτηση.

Δια  τούτο σας  παρακαλώ  να  δημοσιεύσετέ αυτούσια την παρούσα επιστολή  μου ώστε  να δοθεί  η  ευκαιρία στον κύριο  ΓΙΑΝΝΕΛΟ  να βεβαιώσει  επωνύμως δια της ιδίας οδού εάν  αναφέρεται στο πρόσωπό μου η  σε κάποιο  άλλο  πρόσωπο. Πράγμα απίθανο!

Επαναλαμβάνω ότι στο στάδιο αυτό δεν θα ήθελα να εισέλθω σε περισσότερες λεπτομέρειες που αναφέρονται στα δύο προαναφερθείσα δημοσιεύματα εκτός και αν συντρέξει λόγος που μπορεί να διευκολύνει την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ή και την Δικαιοσύνη. Δεν νομίζω να σας φέρνω σε δύσκολη θέση αφού ο κ. Γιαννέλος, απ’ ότι δηλώνει, είναι πρόθυμος να λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους και επωνύμως.

 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία και εύχομαι να συνεχίσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στην άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

Μετά τιμής

Πασχάλης Γκαβίδης









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια