Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Πώς εξιχνιάστηκε η ληστεία με ανθρωποκτονία 88χρονου - Τον ξυλοκόπησαν για ένα κινητό και ένα αυτοκίνητο που είχε μηχανική βλάβη


Οι τέσσερις άνδρες έφτασαν στις 19 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του 88χρονου στην Πάτρα. Οι δύο εισέβαλαν στο εσωτερικό ενώ οι υπόλοιποι κρατούσαν τσίλιες.

Ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο και τον χτύπησαν με ένα ξύλο για να τους αποκαλύψει που ήταν τα χρήματα και τα πολύτιμα αντικείμενα που νόμιζαν ότι έκρυβε.

Κατάφεραν να βρουν και να πάρουν μόνο ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ηλικιωμένου. Όμως όταν ο ένας από τους δράστες επιχείρησε να το βάλει μπροστά δεν τα κατάφερε καθώς είχε μηχανική βλάβη.

Άφησε τα κλειδιά στη μίζα και μαζί με τους συνεργούς εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί βρήκαν DNA στα κλειδιά. Τις επόμενες ημέρες το γενετικό υλικό ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια ο Ανακριτής Πρωτοδικών Πατρών εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος των τεσσάρων ατόμων που συνελήφθησαν.

H άψογη συνεργασία των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και της Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και τους δράστες ενώπιων της Δικαιοσύνης.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε βαριά τραυματισμένος από την οικιακή βοηθό 12 ώρες μετά τον ξυλοδαρμό. Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας και στη συνέχεια στο Π.Γ.Ν Πατρών Παναγιά η Βοήθεια όπου απεβίωσε στις 28 Σεπτεμβρίου.

Σπύρος Λεβειδιώτης







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια