Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

800 προσλήψεις συνοριοφυλάκων για Έβρο, Καβάλα και Ροδόπη


Κατά την παρουσία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός αναφέρθηκε στις νέες προσλήψεις συνοριοφυλάκων. Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα της ανακοίνωσης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

Όσον αφορά στο μεταναστευτικό, ο υπουργός ανακοίνωσε την πρόσληψη 800 νέων συνοριοφυλάκων, εκ των οποίων οι 600 θα τοποθετηθούν στον Έβρο, ενώ οι υπόλοιποι 200 σε Καβάλα και Ροδόπη, έτσι ώστε να συγκροτηθεί μια δεύτερη γραμμή φύλαξης των συνόρων, προστατεύοντας τις ευαίσθητες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Σε συνδυασμό με τον υπό κατασκευή φράχτη και τα ηλεκτρονικά μέσα επιτήρησης συνόρων, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως «είναι η πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, που τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα της χώρας φυλάσσονται τόσο αποτελεσματικά».

 https://www.katechaki.gr









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας διορίσει όλους τους εβριτες στο δημόσιο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο καταστροφέας της Ελληνικής Αστυνομίας ούτε καν εκλεγμένος για να κριθεί από τον λαό,την γύρισε 25 χρόνια πίσω.Με αγράμματους και ανεκπαίδευτους νομίζει ότι θα παρέχει ασφάλεια .Πουτ δε κοτ ντάουν σλοουλι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο συνοριοφύλακας Τάσος Ποτσέπης, γνωστό κ από τη φράση «αγάπη μόνο»

Υπενθυμίζεται ότι και την προηγούμενη φορά που είχε προσπαθήσει να μπει στην Ελληνική Αστυνομία το 2019, ο Τάσος Ποτσέπης είχε συγκεντρώσει αρκετά μόρια για τις Ειδικές Δυνάμεις αλλά είχε κοπεί στα ψυχοτεχνικά τεστ.

Στο πλευρό του Κασιδιάρη
Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως λίγα 24ωρα πριν ανακοινώσει ο ίδιος την «εισαγωγή» του στη Συνοριακή Φρουρά, ο φακός τον απαθανάτισε να βρίσκεται στην πορεία της οποίας ηγείτο ο κατάδικος Ηλίας Κασιδιάρης.

Ψυχωτικος με όπλο

Καλωσόρισες στην Ελ.Ας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας καταργηθεί η σχολή Αστυφυλάκων αφού μπορείς να μπεις στην αστυνομία με άλλους δέκα τρόπους