Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι αστυνομικοί στη Δράμα έπαιξαν μπάλα και σκόραραν για τον 7χρονο Θεοφάνη



Ο αγώνας έγινε στις 19 Οκτωβρίου


Με μεγάλη επιτυχία και μέσα σε κλίμα συναδελφικής αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε από την Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Δράμας, ένας ξεχωριστός Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 16:30΄ στο γήπεδο της Ν.Αμισού, μεταξύ των ομάδων της I.P.A. Δράμας και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος.





Ένας αγώνας «Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης», που πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του 7χρονου Θεοφάνη από τη Δράμα, ο οποίος πρόσφατα διαγνώσθηκε με λευχαιμία και νοσηλεύεται σε Παιδοογκολογκή κλινική σε Δημόσιο Νοσοκομείο της Θεσ/νίκης, δίνοντας τον δικό του αγώνα... Ζωής.

Συγκινητική και πέραν από κάθε προσδοκία ήτανε η ανταπόκριση όλης της Δραμινής κοινωνίας, αλλά και των Αστυνομικών του Νομού, που είχε ως αποτέλεσμα να εξαντληθούν όλα τα κουπόνια που εκδόθηκαν για το σκοπό αυτό, δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα ως κοινωνία ότι Όλοι Μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. 

Ωστόσο θα πρέπει να τονιστεί και το ηθικό σκέλος του Φιλανθρωπικού αυτού αγώνα των Αστυνομικών, που ουσιαστικά λειτούργησαν ως γέφυρα επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία και στάθηκαν από την αρχή δίπλα στον 7χρονο Θεοφάνη για να αισθάνεται δυνατός και να μπορέσει να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του και να επιστρέψει σύντομα στους δικούς του ανθρώπους, στο σχολείο του, στους φίλους και συμμαθητές του.  

Επίσης συγκινητικό ήτανε και το πανό που έγραψαν οι συμμαθητές του 7χρονου Θεοφάνη και ανήρτησε στο γήπεδο ο Δ/ντής του Δημοτικού Σχολείου, εκφράζοντας την αγάπη και την συμπαράστασή τους με έναν δικό τους ξεχωριστό τρόπο.





Για την ιστορία ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε ισόπαλος με σκορ 3-3.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας                κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού κα. ΤΟΛΙΟΥ ΔΑΝΤΖΕΡΑ Αναστασία, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικών Θεμάτων του Δήμου Δράμας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Αλέξανδρος που ήτανε και ο γιατρός του αγώνα, ο Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Δράμας Α/Δ΄ ΣΕΡΤΗΣ Αθανάσιος, εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Σωματείων Αξιωματικών, Αστυνομικών Υπαλλήλων και Συνοριακής Φύλαξης Νομού Δράμας, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Δράμας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΔΟΞΑΣ Δράμας, ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξας Δράμας, ο Διευθυντής και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας.   




 
   Ευχαριστούμε θερμά κι από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί ο φιλανθρωπικός αυτός αγώνας και ιδιαίτερα την ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος και τον Πρόεδρο κ. ΖΑΧΑΡΗ Γεώργιο, που άφησαν οικογένειες κι υποχρεώσεις και ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Βορείου Ελλάδος για να έρθουν στην πόλη της Δράμας και να συμμετέχουν σε αυτόν τον ξεχωριστό Φιλανθρωπικό αγώνα «Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης».

  Ως Εθελοντές Αστυνομικοί μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αποδείξαμε έμπρακτα για μια ακόμη φορά ότι στεκόμαστε δίπλα στο συνάνθρωπό μας και ιδιαίτερα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και μάλιστα σε παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας, με αγάπη, αλληλεγγύη και ανιδιοτελή προσφορά, αναδεικνύοντας μ΄ αυτόν τον τρόπο το ανθρώπινο πρόσωπο του σύγχρονου Έλληνα Αστυνομικού.


SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΚΑΡΛΙΟΣ ΜΗΝΑΣ                                             ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΛΗ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια