Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προφυλακίστηκε ο 63χρονος για τη δολοφονία του 18χρονου Ρομά στην Πιπερίτσα Μεσσηνίας


Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 63χρονος που τη Δευτέρα το μεσημέρι πυροβόλησε και σκότωσε έναν από τους 3 νεαρούς Ρομά οι οποίοι είχαν μπει στο σπίτι του, στην Πιπερίτσα για να κλέψουν. Οι δύο από τους δράστες διέφυγαν, όχι όμως και ο 18χρονος που πυροβολήθηκε από κυνηγετικό όπλο και σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να φύγει από το σπίτι.

Ο κατηγορούμενο κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως. Μετά την απόφαση της προφυλάκισης οι Ρομά που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήρια, όπου υπήρχαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Κατά την διάρκεια της αναμονής έξω από τα δικαστήρια δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης με τους Ρομά, οι οποίοι με το τέλος της διαδικασίας και την αποχώρηση του 63χρονου με αυτοκίνητο της Αστυνομίας, αποχώρησαν με τα αυτοκίνητά τους σε φάλαγγα, μέσω των οδών Ψαρών και Μακεδονίας και της νέας εισόδου.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να εφαρμοστεί ο Νόμος παντού. Και στην ηχορύπανση και στα αυθαίρετα και στις φορολογικές παραβάσεις. Καμία ανοχή στις παραβατικοτητα. Νόμος και τάξη παντού.