Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Για τις 6 Νοεμβρίου η δίκη της κακοποίησης του «Έκτορα»


Είναι ο «Έκτορας», ο οποίος έδωσε τη μάχη με τη ζωή και φαίνεται να την κερδίζει, αν και τα τραύματά του θα κάνουν καιρό να επουλωθούν – κλαίει συνέχεια όπως αναφέρουν αυτοί που έχουν αναλάβει την περίθαλψη του.


Η δίκη του «Έκτορα» διεκόπη για τις 6 Νοεμβρίου, με πλήθος κόσμου να έχει συγκεντρωθεί την Παρασκευή έξω από το δικαστήριο ζητώντας τη σκληρή τιμωρία του καθηγητή, αλλά του άνδρα που τον… βοήθησε, χτυπώντας το ανυπεράσπιστο ζώο στο κεφάλι, με σκουπόξυλο. 

 

Ο φερόμενος δράστης φαίνεται να είπε στους περίοικους ότι ο «Έκτορας» επιτέθηκε στον δικό του σκύλο, με μαρτυρίες να διαψεύδουν ότι το τραυματισμένο ζώο ήταν αυτό που επιτέθηκε. «Έχουμε πολύ μέλλον ακόμα, ελπίζουμε την επόμενη Παρασκευή να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα» είπε η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του σκύλου, του «Έκτορα», Ευαγγελία Τσανοπούλου.

«Ευτυχώς για εμάς, δυστυχώς για εκείνον, υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι και σταμάτησαν το περιστατικό και κατάφεραν και απέσπασαν το ζώο από τους δράστες. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε και πιστεύουμε το δικαστήριο θα πάρει μία σωστή απόφαση και θα κρίνει ορθά το περιστατικό» τόνισε η δικηγόρος υπεράσπισης. 

Στο βήμα υποστήριξης κατηγορίας του δικαστηρίου, βρέθηκε και ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας που αρνήθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του 54χρονου καθηγητή, χαρακτηρίζοντάς τον υπάνθρωπο.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια