Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκαριστική αποκάλυψη στο θρίλερ με τον γυναικολόγο: Παραδέχεται σε βίντεο την πράξη του λίγο μετά τον βιασμό της 55χρονης


Το θάρρος μίας 55χρονης γυναίκας που δεν δίστασε να καταγγείλει έναν γυναικολόγο για τον τρόπο εξέτασής της, εγκαλώντας τον για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, οδήγησε σε ένα «τσουνάμι» μηνύσεων εις βάρος του.

Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας της, έχουν κατατεθεί 9 ακόμη μηνύσεις με συγκλονιστικές περιγραφές από άλλες φερόμενες ως παθούσες, ενώ σε δύο δικηγορικά γραφεία της Ρόδου έχει απευθυνθεί σημαντικός αριθμός γυναικών, καταγγέλλοντας επίσης παράνομη συμπεριφορά.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί η καταγραφή (βίντεο) του γιατρού σε κινητό, που, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, παραδέχεται την πράξη του λίγα λεπτά μετά το συμβάν, όπως αναφέρεται στη μήνυση που αποκαλύπτει ο «Ε.Τ.» της Κυριακής.

Η υπόθεση, που έχει λάβει διαστάσεις θρίλερ, έχει ανατεθεί σε εισαγγελέα και βρίσκεται σε στάδιο προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα, εφόσον οι καταγγελίες κριθούν σοβαρές, να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του γιατρού. Την ίδια στιγμή, φέρεται να έχει απομακρυνθεί από το νοσοκομείο όπου εργαζόταν, με τη διοίκηση να αναμένει την κίνηση των δικαστικών Αρχών, προκειμένου να προχωρήσει σε οριστικά μέτρα.

Περίεργη συμπεριφορά

Η αρχή του νήματος της υπόθεσης βρίσκεται, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα καταγγέλλονται από τα φερόμενα θύματα, αρκετά χρόνια πίσω. Ωστόσο, η απόφαση μίας 55χρονης, μητέρας 4 παιδιών και πλέον γιαγιάς, να καταγγείλει τον γιατρό άνοιξε τον ασκό του Αιόλου… Το πρωινό της 1ης Ιουνίου, η γυναίκα επισκέφθηκε τον γυναικολόγο στο νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να κάνει μια κολπική εξέταση. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στη μήνυσή της, αρχικά δεν διέκρινε κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του γιατρού, όσο όμως προχωρούσε η εξέταση η κατάσταση άλλαξε.

Η γυναίκα αναφέρει ότι, αν και γνωστοποίησε όλο το ιστορικό της, ο γυναικολόγος επέμεινε σε εσωτερική κολπική εξέταση, η οποία, προς έκπληξή της, πραγματοποιήθηκε μόνο με το χέρι και χωρίς κολπικό υπέρηχο. Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε γιατί η εξέταση της προκάλεσε πόνο και δυσφορία, όμως ο γιατρός τής είπε να κάνει υπομονή και άρχισε να θωπεύει το στήθος της με πίεση. Η 55χρονη αισθάνθηκε ότι η εξέταση δεν παρέπεμπε σε ιατρική, καθώς ο γυναικολόγος άρχισε να τη θωπεύει και σε ευαίσθητα σημεία του κόλπου, ενώ τη ρωτούσε πότε είχε τελευταία φορά ερωτική επαφή.

«Μετά όμως άρχισε, ενώ είχε το ένα χέρι του μέσα στον κόλπο μου, να μου θωπεύει με το άλλο τους μαστούς με πίεση και δύναμη (ενώ δεν είχα πάει για ψηλάφηση και ενοχλήσεις στο στήθος μου) και με τέτοιο τρόπο που τότε άρχισα να έχω μια ανησυχία και να καταλαβαίνω ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα», αναφέρει η 55χρονη, η οποία συνεχίζει την καταγγελία της καταλήγοντας ότι ο γιατρός άρχισε να την ακουμπά σε σημεία άσχετα με την εξέτασή της. Εκείνη του φώναξε: «Τι κάνεις, τέλος πάντων, εκεί;». Μετά κλότσησε τα πόδια της για να βγει από την ειδική καρέκλα και αντίκρισε ένα σοκαριστικό θέαμα απέναντί της, το οποίο περιγράφει επακριβώς στη μήνυσή της.

Εξηγήσεις

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν πήγε στο γραφείο του για να της γράψει εξετάσεις προκειμένου να πάει σε άλλο γιατρό, η 55χρονη τού ζήτησε εξηγήσεις για αυτό που προηγήθηκε. Εκείνος φέρεται να της απάντησε μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω τι έγινε. Πού να εξαφανιστώ! Εσείς δεν φταίτε, δεν ξέρω, παρεξήγησα. Δεν προκαλέσατε τίποτα. Δεν ξέρω τι με έπιασε… λόγω της οικειότητος. Εσύ έχεις δίκιο από την πλευρά σου. Εγώ παρεξήγησα». Το ενδιαφέρον σχετικά με την παραπάνω παραδοχή, εφόσον πράγματι συνέβη, είναι πως η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται την ύπαρξη ηχητικού ντοκουμέντου. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, στην προσπάθειά της να βγάλει το κινητό από την τσάντα της και να καλέσει τους δικούς της, πατήθηκε το κουμπί του βίντεο. Την καταγραφή, που δεν έχει εικόνα παρά μόνο ήχο, ανακάλυψε κάποιες ημέρες αργότερα.

ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη στα φερόμενα ως θύματα και να λειτουργήσει ως εφαλτήριο προκειμένου οι γυναίκες να μην ντρέπονται να καταγγείλουν τέτοια περιστατικά», δήλωσε στον «Ε.Τ.» της Κυριακής ο δικηγόρος της, Στέλιος Αλεξανδρής, που έχει καταθέσει και δεύτερη μήνυση για λογαριασμό άλλης γυναίκας. Σημειώνεται ότι η καταγγελία της 55χρονης οδήγησε 7 ακόμη γυναίκες, ηλικίας από 25 έως 40 ετών, στο δικηγορικό γραφείο της κ. Μύριαμ Τομαρά, η οποία δήλωσε: «Ολες οι μηνύσεις είναι από γυναίκες διαφορετικών ηλικιακών ομάδων, άγνωστων μεταξύ τους, που όλες περιγράφουν το ίδιο θέμα. Ο φόβος και η απόγνωση είναι το κοινό σημείο αναφοράς, σύμφωνα με όσα περιγράφουν οι καταγγέλλουσες».

 

https://eleftherostypos.gr











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια