Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γέμιζαν με πλαστά 50ευρα τα καταστήματα αλλά έπεσαν στα χέρια της ΔΙΑΣ - Τα συγχαρητήρια της ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΑ Αττικής


Η συνδικαλιστική παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α συγχαίρει τους συναδέρφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ 221-1/Γ αλλαγής. Καθώς την Παρασκευή 02/09/29 προχώρησε στην προσαγωγή και σύλληψη δύο αλλοδαπών ατόμων (27) και (20)ετών μετά από σήμα κέντρου και ύστερα από καταγγελία καταστηματάρχη ότι στη Ραφήνα διακινούσαν πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα ευρω.

Τα ατομα εντοπίστηκαν στην Αρτέμιδα μετά από επισταμένως έρευνες της 221-1/Γ αλλαγής ομάδας ΔΙ.ΑΣ τα οποία επέβαιναν σε όχημα που είχαν ενοικιάσει για τον συγκεκριμένο σκοπό. Στην κατοχή τους βρέθηκαν πλήθος χαρτονομισμάτων και προϊόντα που είχαν αγοράσει κάνοντας χρήση αυτών! Αφού προσήχθησαν στο οικείο Τ.Α με συνδιασμό ενεργειών και άριστη συνεργασία του ανακριτικού οχήματος της ΥΑΒΑ που επιβλήθηκε αρχικά της προανάκρισης όσο και του οικείου Τ.Α Σπάτων που ανέλαβε την συνέχεια της προανάκρισης λόγω εδαφικής αρμοδιοτητας!

 

Αφού εντοπίστηκαν περί τα (7) καταστήματα στα οποία εξαπάτησαν τους ιδιοκτήτες στις περιοχές Ν.Μακρης,Ν.Βουτζα και Ραφήνας. Από όλους τους προαναφερθέντες συναδέρφους που ενήργησαν επαγγελματικά και σε απόλυτη συνεργασία! Εξάγεται το συμπέρασμα της αγαστης συνεργασίας των υπηρεσιών! Ο επαγγελματισμός και η εκπαίδευση των Ελλήνων αστυνομικών όσο και το αίσθημα ασφαλείας που εμπνέεται στους πολίτες και κατοίκους της βορειοανατολικής Αττικής.Ιδιαιτερη μνεία να κάνουμε ότι η ομάδα ΔΙ.ΑΣ ενήργησε πέραν των αυστηρά προβλεπόμενων καθηκόντων στα πλαίσια της ενασχόλησης και παρατηρητικότητας των περιπολούντων ένστολων αστυνομικων! Όπως επίσης να τονισουμε ότι τα δικά μας συνχαρητηρια δεν υποκαθιστούν την υπηρεσία και την πολιτεία. Οπου σε κάθε περίπτωση που αυτή κρίνει μπορεί να επιβραβεύει τον ζήλο αρίστων και ικανών δημοσίων λειτουργών έστω και ηθικά!

 

Για την Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α Οι: ΚΟΥΚΟΥΤΗΣ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ Δ.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια