Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

2η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού


Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της 2ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού. 
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν πλήθος αγωνιστικών αναμετρήσεων, τηρώντας πάντα τις οδηγίες των υπευθύνων και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αστυνομικοί αθλητές, υπο την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης και των Παραρτημάτων αυτής, θα αναμετρηθούν σε διάφορες πόλεις της επικράτειας, πέραν των υπηρεσιακών τους καθηκόντων,  ολοκληρώνοντας έτσι μια μακρά αγωνιστική περίοδο. 

Η 2η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού εχει εγκριθεί και ενταχθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ Λευτέρη, στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «be active», το οποίο αφορά την προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης.

Η διοργάνωση και η διεξαγωγή της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού, αποτελεί τη ΜΟΝΑΔΙΚΉ αθλητική δράση αστυνομικών που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «be active» σε όλη την Ευρώπη, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό.

Ο Πρόεδρος Α/Α' Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Δ.Σ. της Ένωσης μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ Λευτέρη, τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. ΠΑΤΟΥΛΗ Γιώργο, τους Προέδρους των Παραρτημάτων της Αθλητικής Ένωσης και την Πρέσβειρα του Be Active στην Ελλάδα Α/Α' ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ Μαρία. 

Καλή επιτυχία σε όλους. 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια