Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πέτσας: Με απόφαση Μητσοτάκη δεν θα γίνουν παρελάσεις στις 28 Οκτωβρίου


Ούτε στρατιωτικές, ούτε μαθητικές παρελάσεις η φετινή 28η Οκτωβρίου, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του briefing ο Στέλιος Πέτσας. Δεν εξετάζεται προς το παρόν η καθολική χρήση μάσκας.

Την απόφαση του πρωθυπουργού να μη γίνουν ούτε και την 28η Οκτωβρίου παρελάσεις, λόγω της πανδημίας που προκαλεί ο κορονοϊός, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Δεν θα γίνουν, με απόφαση Μητσοτάκη όπως είπε ο Στέλιος Πέτσας, ούτε οι μαθητικές ούτε και οι στρατιωτικές παρελάσεις.

Οι παρελάσεις, υπενθυμίζεται, ότι είχαν ακυρωθεί και την 25η Μαρτίου, όταν άλλωστε η χώρα ήταν σε lockdown. Αποφασίστηκε, όμως, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, να ακυρωθούν κι εκείνες για την 28η Οκτωβρίου.

Κατά τον Στέλιο Πέτσα, η κατάσταση με τα κρούσματα εμφανίζει εικόνα σταθεροποίησης και όχι επιθετικής αύξησης. “Περιμένουμε τεστ με κινητές μονάδες”, είπε, σημειώνοντας, σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο νέων μέτρων ειδικά στην Αττική ότι οποιαδήποτε αποτίμηση αφορά μέτρα που πάρθηκαν πριν από 15 μέρες.

“Σημασία να εφαρμόζουμε τα μέτρα. Έχουν προτείνει ειδικά μέτρα αλλά αυτή τη στιγμή δεν εξετάζεται τέτοιο μέτρο”, είπε αναφερόμενος στο ενδεχόμενο καθολικής χρήσης μάσκας.


https://www.onalert.gr

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια