Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πότιζε 13χρονους ηρωίνη για να τους κάνει “βαποράκια” – Στοιχεία σοκ!


Στα χέρια του 13χρονα παιδιά είχαν γίνει χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Όλη μέρα τα υποχρέωνε να φυλούν το σπίτι όπου μέσα έκρυβε τις ποσότητες ναρκωτικών τις οποίες αργότερα διακινούσε στις πιάτσες τοξικομανών στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 25χρονος Αφγανός, αρχηγός της συμμορίας που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολίων και το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, δεν ήταν όμως ένα τυχαίο πρόσωπο. Κεντρικές υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής τον αναζητούσαν καθώς είχε συμμετοχή στη φονική συμπλοκή της οδού Μενάνδρου τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, όλα ξεκίνησαν όταν στην αστυνομία έφτασαν δεκάδες καταγγελίες πολιτών που έκαναν λόγο για διακίνηση ηρωίνης στις οδούς Κάνιγγος, πλατεία Βαρβακείου και Πειραιώς. Η κατάσταση είχε ξεφύγει τελείως…

Όπως διαπιστώθηκε τα μέλη της σπείρας, ανάμεσα τους ένας 13χρονος και ένας 15χρονος, κάθε πρωί έβγαιναν από το σπίτι, όπου έμεναν κάτω από άθλιες συνθήκες, και ξεκινούσαν την διακίνηση στους συγκεκριμένους δρόμους.

«Μέσα σε λίγες ώρες περισσότερες από διακόσιες δόσεις άλλαζαν χέρια μεταξύ τοξικομανών» λέει αστυνομικός που παρακολουθούσε το «αλισβερίσι» των ναρκωτικών. Ο 25χρονος φερόμενος «αρχηγός» έλεγχε τα πάντα.

Σ αυτό τον… βοηθούσε και το 9αρι πιστόλι που είχε πάντα πάνω του και πολλές φορές δεν δίσταζε να το δείχνει σε όποιον του έφερνε αντίρρηση. Συγκέντρωνε τα χρήματα από τις πωλήσεις των ναρκωτικών και επέστρεφε στο σπίτι – καβάντζα όπου ο ένας από τους δυο 13χρονους δεν έφευγε ούτε λεπτό.

«Πώς να φύγει όταν ήταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά που του έδινε ο ίδιος για να τον έχει του «χεριού» του;» λέει αστυνομικός που είχε γίνει «σκιά» του 25χρονου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δυο παιδιά ήταν τόσο φοβισμένα που δεν μπόρεσαν να καταθέσουν στις αρχές. Σε έρευνες που έγιναν, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που εξασφάλισε το astinomiko.gr, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-16- συσκευασίες ηρωίνης βάρους -22- γραμμαρίων

-2- συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -6- γραμμαρίων

ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

πιστόλι με γεμιστήρα -14- φυσιγγίων

το χρηματικό ποσό των -7.613- ευρώ

-2- κινητά τηλέφωναΌσον αφορά στην φονική συμπλοκή της οδού Μενάνδρου, ο 25χρονος κατηγορείται για συμμετοχή, κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος. Αστυνομικοί που είχαν ασχοληθεί με την εξιχνίαση της συγκεκριμένης υπόθεσης έκαναν λογο για «μια πολύ σημαντική σύλληψη» καθώς ο 25χρονος τον τελευταίο καιρό είχε «ανεβασμένες» μετοχές σε όσα συνέβαιναν στο κέντρο της πρωτεύουσας.


https://astinomiko.gr

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια