Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το Peugeot 3008 στην κορυφή της προτίμησης των εταιριών

Το Peugeot 3008 στην κορυφή της προτίμησης των εταιριών - peugeot, peugeot  3008Για το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2020, το κορυφαίο SUV Peugeot 3008 εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση των εταιρικών πωλήσεων ανεξαρτήτως κατηγορίας, καταγράφοντας με απτό τρόπο την σαφή προτίμηση των εταιρειών για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. 

Τα κύρια χαρακτηριστικά που συνετέλεσαν σε αυτή την απόλυτη πρωτιά που έχει επιτύχει το Peugeot 3008 είναι μεταξύ άλλων, το κόστος χρήσης, η τιμή απόκτησης, η αξία μεταπώλησης, το κόστος ασφάλισης καθώς και οι επιδόσεις. Επιλέον, το εν λόγω μοντέλο ξεχωρίζει για την μοναδική κομψή σχεδίασή του, την τεχνολογική πρωτοπορία, τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου αλλά και την άνεση στην οδήγηση λόγω εξελιγμένης συνδεσιμότητας. 

Στο κλείσιμο του οκταμήνου, το Peugeot 3008 έχει ταξινομήσει 651 μονάδες στο εταιρικό κανάλι πωλήσεων, ενώ με την έλευση των νέων Plug-In Υβριδικών εκδόσεων που επωφελούνται από μηδενικό εταιρικό φόρο για τους χρήστες τους, η εξαιρετική εμπορική πορεία του μοντέλου αναμένεται να συνεχιστεί.

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια