Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δεν πέταξε πάνω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις το drone στο Καστελόριζο


Δεν πέταξε πάνω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις το Τουρκικό drone στο Καστελόριζο, αλλά και ούτε μέσω αυτού ρίχτηκε κόκκινη μπογιά στην Ελληνική σημαία. Αυτό αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες που φθάνουν στο kranosgr, σχετικά με το συμβάν που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην ακριτική Μεγίστη.

Όντος το συμβάν με το Τουρκικό drone το οποίο παιάνιζε από τα ηχεία του τον Τουρκικό εθνικό ύμνο και στρατιωτικά εμβατήρια, εθεάθη στο Καστελόριζο, αλλά όχι σε στρατιωτική περιοχή.

Κάτοικοι του νησιού, αφού το drone πέταξε σε κατοικημένη περιοχή, ενημέρωσαν και αυτοί της στρατιωτικές αρχές, οι οποίες είχαν και αυτές το είχαν εντοπίσει, βρισκόμενες σε συνεχή συναγερμό.

Μάλιστα πριν εκδηλωθεί η οποιαδήποτε ενέργεια αντίδρασης από πλευράς ΕΔ, το drone εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τόσο από πλευράς του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου, όσο και από πλευράς του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, αλλά και των τοπικών στρατιωτικών αρχών, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αφεθεί το drone να πετάξει πάνω από στρατιωτική εγκατάσταση, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, με σύσσωμη την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που οι Έλληνες πολίτες εμπιστεύονται και στηρίζουν, από το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας έως σήμερα έχουν αποδείξει, ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν σε οποιαδήποτε προκλητική ενέργεια της Τουρκίας.

Η άμεση και αποφασιστική αντίδραση του Στρατού Ξηράς στον Έβρο με το μεταναστευτικό, οι δύο επιφυλακές του καλοκαιριού, οι αντιδράσεις του ΠΝ και της ΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών.

Τώρα όσον αφορά το βάψιμο της Ελληνικής Σημαίας, μεγάλη έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι αυτό δεν έγινε σε καμία περίπτωση με το drone και ότι την υπόθεση έχει αναλάβει η ΕΛΑΣ με το Λιμενικό.

 

Του Ηλία Προύφα

 https://www.kranosgr.com


 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Claudia Klein είπε…
Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για άλλους λόγους.

Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή άγχος τραπεζικές επισκέψεις Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & λάβετε απάντηση σε μια στιγμή

Μπορείτε να μας ελέγξετε εύκολα στον ιστότοπό μας μέσω: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!