Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

CYBER ALERT: Αναζήτηση συνδικαλιστών Πυροσβεστικής


Δημοσιεύουμε κείμενο πυροσβέστη - αναγνώστη του bloko.gr: Οι συνδικαλιστές του Πυροσβεστικού Σώματος (όλων των σωματίων και βαθμίδων) εξαφανίσθηκαν. Η καριέρα τους βρίσκεται σε κίνδυνο. Όποιος γνωρίζει που βρίσκονται, ας το κρατήσει για τον εαυτό του. Όποιος τους βρει ας τους αγνοήσει, σαν κι αυτούς έχουμε πολλούς, από μαζική παραγωγή. Έτσι κι αλλιώς άχρηστοί μας είναι. Όταν τους χρειαζόμαστε λείπουν και όταν μας είναι περιττοί, περιφέρονται και μας πεδικλώνουν.

Ζυγιστήκαν, μετρηθήκαν και βρεθήκαν ελλείπεις.

Ας έρθουμε στο θέμα μας.

Αναζητείται συνδικαλιστής να κάνει το καθήκον του και όχι το χρέος του προς το κόμμα που ανήκει.

Το τελευταίο καλοκαίρι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι συνδικαλιστές μας συνδικαλίζονται, «λιάζοντας τα λάγνα μαυρισμένα κορμιά τους», μαζί με τους τάχα εκφραστές της εξουσίας. Καθώς, αυτοί όλος τυχαίος υπηρετούν σε θέσεις «οπές» και δεν εξέρχονται αυτών ούτε με φλώμο από γαλαζόπετρα.

Για να θίξουμε ένα θέμα TABOO!!!

Εάν τα πράγματα πάνε υπέροχα και δεν χρειάζεται η παρέμβασή τους, τότε έχουν ολοκληρώσει το έργο τους, είναι παρωχημένοι και δεν χρειάζονται άλλο.

Εάν τα πράγματα πάνε χάλια (που πάνε) και δεν παρεμβαίνουν, ή είναι ανίκανοι ή είναι πουλημένοι – εξαγορασμένοι. Για ανίκανους δεν τους έχω, καθώς εν καιρό ειρήνης αρέσκονται να ρητορεύουν και να κάνουν θόρυβο σαν άδειοι τενεκέδες.

Λοιπόν..

Γιατί δεν μιλάνε για την υπερεργασία και τα ωράρια γαλέρας. Για τα «σπαστά ωράρια» (π.χ. 11:00 με 20:00) και ό,τι σκαρφιστεί ο κάθε τάχα ηγετίσκος, που παριστάνει τον Ναπολέοντα, το βαφτίζει με τίτλο βαρύγδουπο, όπως επιχειρησιακός και ούτω κάθε έξις, και επιβαρύνει με χρόνο υπερεργασίας τους υπαλλήλους. Κοντεύουν να γίνουν οι μάχιμες Υπηρεσίες, σαν τα «ΜΕΛΕ ΤΑΜΠΟΡΟΥ»

Γιατί δεν μιλάνε για τα οφειλόμενα ρεπό που πολλαπλασιάζονται χωρίς να χορηγούνται. Εδώ ισχύει το «γράψε και κλάψε» ή το «γράψτα στο χιόνι», καθώς την επόμενη χρονιά ξέχνα τα παλιά, και όπως λέει ο λαός «αυτά παλιά και άλλα καινούργια»

Γιατί δεν μιλάνε για τον Ν 4662/2020, που τον διαβάζεις και μοιάζει με μεσαιωνικό προσευχητάριο, από τις  (δημιουργικές τάχα) ασάφειες.

Γιατί δεν μιλάνε για τις προληπτικές επιφυλακές που πάνε «καπνός» και ήρθε τάχα να νομιμοποιήσει ο ν. 4662 εκ των υστέρων. Θα μου πείτε ο νέος νόμος... όμως  ο νέος νόμος, δεν αναφέρει ότι θα βρισκόμαστε σε συνεχή επιφυλακή (για τον φανταστικό εχθρό που κάποιοι φαντάζονται) με διαλείμματα κανονικότητας. Εάν διακατέχονται κάποιοι από σύνδρομα ανασφαλειών, ας το κοιτάξουν «ποικιλοτρόπως».

Να κάνετε (οι συνδικαλιστές) ότι μπορείτε βρε…., να αλλάξει αυτός ο νόμος και να αποκατασταθεί η τάξη. Αυτοί όμως κάνουν πλάτες, με την ένοχη σιωπή τους.

Γιατί δεν μιλάνε για την θέσπιση ενός σαφές πλαισίου εργασίας. Είναι γνωστό της πάσης, ότι επικρατεί ΧΑΟΣ.

Γιατί δεν μιλάνε για τα περί υγιεινής και ασφάλειας, που όταν τους ρωτάς προβάλουν την άρση του 24ωρου. Ας αρθεί, αρκεί να εργαζόμαστε ανθρώπινα. Α… ξέχασα, οι μισοί βολεύονται, το ¼ βρίσκετε σε θέσεις τρύπες και το υπόλοιπο ¼ «τραβάνε τα μαλλιά τους».

Γιατί δεν μιλάνε για τις απειλές, που «παίρνουν και δίνουν» σε όποιον τολμήσει να διαμαρτυρηθεί, ενώ ταυτόχρονα οι βολεμένοι αρπάζουν την ευκαιρία για «γλείψιμο» απομονώνοντας τον, «τάχα» και υποβαθμίζοντας το γεγονός, χλευάζοντάς τον, ώστε να γίνει παράδειγμα για τους επόμενους που θα τολμούσαν.

Γιατί δεν μιλάνε για τις καταγγελίες που εξαφανίζονται για τους «αρεστούς» και τις στημένες πειθαρχικές ποινές για τους «μη αρεστούς», καθώς και την τρομοκρατία που ασκείται από ορισμένους, με τάχα «άκρες».

Γιατί δεν μιλάνε για την τάχα «πυροσβεστική ηθική» και «κουλτούρα», που επικαλούνται, προκυμμένου να παρακάμψουν το νόμο και να εξοντώσουν κάποιους, ενώ στην πραγματικότητα είναι πυροσβεστική ανηθικότητά -αισχρότητα.

Γιατί δεν μιλάνε για τα ανύπαρκτα μετρά του COVID κατά τις ενισχύσεις. Την ανάμιξη του προσωπικού από διάφορες περιοχές. Πως δεν έχουμε έξαρση κρουσμάτων; Μήπως  είμαστε υβρίδια Πυροσβέστη και δεν κολλάμε;

Γιατί δεν λένε ότι φέτος, ο καιρός ευνόησε, με την πολύ υπάρχουσα υγρασία, (μούχλα πιάσαμε) την μείωση των πυρκαγιών και όχι η τάχα οργάνωση που εκτίναξε τα κόστη. «Ο στρατηγός άνεμος» κέρδισε τον πόλεμο και όχι τα εποχικά κλιμάκια που στήθηκαν με κριτήριο, «που δεν έχει εκδηλωθεί συμβάν τα τελευταία πρόσφατα ιστορικά χρόνια».

Ααα Ξέχασα..

Το Π.Σ. είναι ιδιαίτερο σώμα Ασφαλείας…

Τι ιδιαιτερότητα έχει; Μήπως όποτε συμφέρει (σαν το FAIRI) είναι ημιένοπλο, πότε ημιάοπλο και πότε πότε άοπλο. Πρώτη φορά ακούω για Σ.Α. TRANS FORMERS, που τα κάνει όλα και συμφέρει.

Το αναφέρει άλλωστε «ρητά και αορίστως» ο  Ν 4662/2020 ότι:

Το πυροσβεστικό προσωπικό είναι ένστολοι, μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν ιδιαίτερη ιεραρχία και κανόνες πειθαρχίας, και είναι εφοδιασμένοι με ειδικό δελτίο ταυτότητας, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Διέπεται από ειδικούς νόμους και κανονισμούς και μόνο για όποια θέματα δεν ρυθμίζονται από αυτούς, εφαρμόζεται η νομοθεσία που ισχύει για τους πολιτικούς δημόσιους υπαλλήλους.

Για πείτε μου…., πια εσωτερική νομοθεσία είναι σαφείς; Ο ΚΕΥΠΣ ή οι διαταγές που κλείνουν με την ατάκα «όταν οι υπηρεσιακές ανάγκες το επιτρέπουν».

Τα περισσότερα κείμενα θυμίζουν «τρισάγιο».

Άντε βρε…. Βοήθειά μας. Ας μας φωτίσει ο θεός.

Επανέρχομαι….

Μετά από τόσα, αυτοί οι «Συνδικαλιστάρες» μας, το μόνο που κάνουν, είναι να διαμαρτύρονται εκ- τόνως (εκτόνωση) και όχι εντόνως, χωρίς ουσία και νόημα, με χλιαρότητά, πετώντας μια ατάκα, «και την μπάλα στην εξέδρα». Κοινώς κάνουν επαναστατική γυμναστική, οι μεν με το να «κουμουνίζοντε», οι δε με το να «καπιταλίζοντε» και οι υπόλοιποι όπου φυσάει ο άνεμος πάνε.

Έχουν γίνει τόσα έκτροπα, έκανε ποτέ κανείς από δαύτους, μια μηνυτήρια αναφορά σε εισαγγελική αρχή για «Κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος» σε κανέναν, που κάθε τόσο μας διαλύει παρανόμως, σωματικά, ψυχικά και κατά προέκταση οικογενειακά; ΟΧΙ. Γιατί;

Μήπως περιοριστήκαν και αυτοί σε «κατάρες» &«εξορκισμούς».

Προτείνω λοιπών να κοπούν πάσης φύσεως συνδικαλιστικές παροχές (Π.Χ. άδειες, έξοδα κινήσεως κτλ) και εξυπηρετήσεις για να δούμε πόσοι θα μείνουν από εσάς, πιστοί στο «καθήκον».

ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ

Βρε… δεν ντρεπόμαστε καθόλου; Ας ανοίξουν κάποιοι το λεξικό στο λήμμα αιδώς.

Υ.Γ. μην τολμήσει κανείς να αμφισβητήσει τα όσα λέω, γιατί θα επανέλθω δριμύτερος με νέο άρθρο και «θα βγάλω στο ξέφωτο», άπλυτα του κάθε, τάχα επίδοξου αμφισβητία. (όπως διορισμοί τέκνων σε ειδικές υπηρεσίες, φάε πιες με μεγαλόσχημους, διάφορα αλισβερίσια  κτλ)

Φιλάκια δαγκανιάρικα.

Πυροσβεστικό θύμα.

Άντε θύμα, άντε ψώνιο, άντε σύμβολο αιώνιο……….









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλώς τον επαναστάτη - αγανακτισμένο του πληκτρολογίου. Σε προκαλώ να τα πεις με ονόματα και διευθύνσεις....ΠΟΣΟ ΣΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.........και επειδή φαίνεται ότι ανήκεις στους από γεννηθείς κουρασμένους, σε προτείνω να επισκευθείς τα ιατρεία του σώματος και να ζητήσεις αναρρωτική λόγω υπερκόπωσης.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ καλά τα λέει και με κατανοητά Ελληνικά. Έχει σε όλα δίκαιο κατά την προσωπική ταπεινή μου γνώμη. Αν δεν βοηθήσει "ο στρατηγός άνεμος" δυστυχώς..... Θυμάμαι πριν 20++ χρόνια σε σύσκεψη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών (υπό την προεδρία του τότε και νυν υπουργού (με τα τόσα "προσόντα") που κάποιοι "Φουρλανες" παρουσίαζαν τόμους σχεδίων που τα έλεγαν "Ευαγγέλιο", για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, όταν είπα με τα χαρτιά δεν σβήνονται οι φωτιές αν δεν βοηθήσει "ο Θεός άνεμος..." δεν φαντάζεστε την αντίδραση κάποιου υπευθυνου-ανευθυνου, που όταν του δόθηκε η ευκαιρία με "αποστράτευσε" και δοξάζω το Θεό γι'αυτό, γιατί μου "βγήκε" σε καλό, αφού μπόρεσα να ασχοληθώ με την οικογένειά μου, την προσωπική μου ζωή κλπ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενώ εσύ ο από πάνω πρώτη γραμμή μόνιμα! Τι έγινε θίγεται από το άρθρο ο αφρατομαγουλάκιας και όλο το παρεάκι "μπλε" νταβατζίδων που ντροπιάζουν στο πανελλήνιο το Π.Σ με την εμφάνιση τους και τις δηλώσεις τους; Ένας νόμος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τα δικά τους και της κυβέρνησης. Δυστυχώς όμως οι υπάλληλοι ενός αργοκίνητου σώματος μικρογραφία ενός κράτους μπουρδέλο, έχουν κοντή μνήμη η αποφεύγουν να πάνε στην κάλπη και να τιμωρήσουν αυτούς τους πάσης φύσεως κατσαπλιάδες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραία λόγια και σωστά, ας κατέβεις στο συνδικαλισμό μήπως και δούμε άσπρη μέρα, αλλιώς δεν έχουν καμία αξία τα λόγια που είπες. Έχεις θάρρος από ότι φαίνεται και είσαι απαραίτητος να αλλάξει η κατάσταση.