Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βόμβες covid μετανάστες, τοξικομανείς, άστεγους - Νέα ξενοδοχεία καραντίνας - Από ποιους κολλάνε οι ηλικιωμένοι


Χρήσιμα όσο και κρίσιμα συμπεράσματα για τους βαθμούς μετάδοσης της πανδημίας στην Αττική προέκυψαν σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr από την στατιστική ανάλυση και ιχνηλάτηση των τελευταίων περίπου 1.000 κρουσμάτων στην Αττική.

Η ανάλυση έγινε στην γ.γ. πολιτικής προστασίας και σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, τα 600 και παραπάνω κρούσματα αφορούν κατά βαθμίδα σε μετανάστες, τοξικομανείς και άστεγους. Σε όλες αυτές τις ευπαθείς ομάδες, τίθεται το περιοριστικό μέτρο της καραντίνας, πλην όμως το πρόβλημα μεταφέρεται με γεωμετρική μάλιστα πρόοδο στα σπίτια που μένουν οι πρώτοι μαζί με αρκετές δεκάδες ακόμη άτομα και στους προσωρινούς κι εναλλασσόμενους ενοίκους στις δομές φιλοξενίας των άλλων δύο.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η μεταφορά τους και κάθε νέου φορέα σε ξενοδοχεία καραντίνας, ή σε ότι αφορά στους τοξικομανείς, σε χώρους με δυνατότητα ευπρεπών κανόνων και φυσικών όρων χρήσης. 
 
Επίσης, ένα ακόμα εκπληκτικό συμπέρασμα που προέκυψε για για τη μετάδοση του ιού σε ηλικιωμένους, είναι πως οι φορείς- ξενιστές δεν είναι όπως αναμενόταν τα εγγόνια, αλλά τα ίδια τα παιδιά τους.
 
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ
 
  








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια