Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς θα γλιτώσουμε τον COVID-19 στις εξετάσεις του ΤΕΜΑ; - κείμενο αναγνώστη

Τι θα γίνει με τη λειτουργία του ΤΕΜΑ, εν μέσω υγειονομικής κρίσης; |  PoliceNET of Greece

Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού – αναγνώστη του bloko.gr: ο σύνολο της αστυνομικής οικογένειας, όπως όλοι, αγωνία για το νέο κύμα έξαρσης του Κορονοϊού, το οποίο είναι παρών και πιο απειλητικό από το προηγούμενο.
Ειδικότερα αρκετοί συνάδελφοι αναρωτιόνται, πως θα αποτραπεί η διασπορά του Κορονοϊού σε ένα κλειστό περιβάλλον, ελλειπως αεριζόμενο, όπως αυτό που διενεργούνται οι προαγωγικές εξετάσεις των ΤΕΜΑ.
Διότι έως τώρα κατάφεραμε, με μεγάλο προσωπικό κόστος, να μην νοσήσουμε οι ίδιοι αλλά ούτε και συγγενικά μας πρόσωπα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.
Ακόμη καθώς πολλοί συνάδελφοι έχουν γυρίσει από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, είναι πιθανό να έχουν γίνει άθελά τους φορείς του Κορονοϊού, χωρίς να το γνωρίζουν. Πως θα είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι φορείς; Θα γίνεται test αντισωμάτων και λεπτομερής καταγραφή ιστορικού των εξεταζόμενων και των συγγενών τους;
Στην συνέχεια, μετά το πέρας των εξετάσεων, θα τίθενται οι εξεταζόμενοι, σε υποχρεωτική καραντίνα για την αποφυγή περεταιρω διάδοσης του Κορονοϊού;

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια