Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναγνώστης του bloko γράφει για τους 90 αστυνομικούς που... πήρε ο Frontex


Διαβάστε κείμενο, που λάβαμε από αστυνομικό – αναγνώστη του bloko.gr: Οι Ιθύνοντες σε καίριες θέσεις Οικονομικού ενδιαφέροντος ολίσθησαν ακόμα μια φορά, καταπατώντας τα δικαιώματα των 90 Συναδέλφων, προσληφθέντων στον αναφερόμενο, στα παραπάνω σχετικά έγγραφα, Ευρωπαϊκό Οργανισμό.
Οι Οδηγίες προς Ναυτιλλομένους λοιπόν επιτάσσουν να θέσω υπόψιν σας ότι οι προσληφθέντες Αστυνομικοί~ υπό το καθεστώς Secondment ~, ήτοι 90 τον αριθμό, σε γενόμενη Προκήρυξη της Frontex διεξαχθείσα προ μερικών μηνών, φρονώ ότι συμμετείχαν με απώτερο σκοπό την ελάφρυνση των τεραστίων οικονομικών βαρών που τους ταλανίζουν. Είμαι βέβαιος δε, ότι ο σκοπός τους δεν ήταν να πρωταγωνιστήσουν σε κάποιο sequel της ταινίας ‘’ Skyfall’’, αλλά να υπηρετήσουν με υπερηφάνεια την Ελλάδα, τον εν λόγω Ευρωπαϊκό Οργανισμό και να επιστρέψουν σώοι και αβλαβείς στις οικογένειες τους ‘’ με λιγότερα οικονομικά χρέη….’’.
Παρατηρώ με τρόμο, ότι δεν συμμερίζεστε τις παραπάνω απόψεις μου αν και δίκαιες. Εικάζετε, λανθασμένως και παράνομα, ότι η Ελληνική Νομοθεσία υπερτερεί της Ευρωπαϊκής. Φρονείτε ότι εάν κατατεθεί το 1/4 ως μισθολογική αποζημίωση από αυτά που διατάζει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός, οι Συνάδελφοι θα πρέπει να τέρπονται σε ολονύχτιους εκστατικούς κορυβαντισμούς σαν Αβορίγινες Ιθαγενείς.? H σθεναρή καταχρηστική και παράνομη αντίσταση να μην δοθούν τα διατασσόμενα χρηματικά ποσά που δεν ανήκουν καν στο Ελληνικό Κράτος και δεν επιβαρύνουν τον Ετήσιο Οικονομικό Προϋπολογισμό αλλά δίδονται από την Frontex είναι πραγματικά απορίας άξια και θα κριθεί δια της Δικαστικής Οδού μελλοντικά. ΄

Έτερη τραγελαφική υπόθεση στην οποία προβήκατε είναι η πεποίθηση ότι θα μεταβούμε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στις ορισθείσες Θέσεις, εγκαταλείποντας οικογένειες, φίλους οικίες και τις προσωπικές μας καθημερινότητες. Ο τρόπος μου διαφεύγει, καθόσον από πρόχειρους υπολογισμούς οι οποίοι αποτυπώνονται με λεπτομέρεια σε Επίσημα έγγραφα, και οι 90 συνάδελφοι θα πρέπει να δαπανήσουν τον τρέχοντα μισθό τους για να στελεχώσουν την Θέση στην οποία προσελήφθησαν!!!!!!


Παραβλέποντας με την έμφυτη ευγένεια που με χαρακτηρίζει, την περισσή αγένεια που επιδεικνύετε σε Ευρωπαϊκά κατοχυρωμένα δικαιώματα και την κατάφωρη μαθηματική αδυναμία που επιδεικνύετε ωσάν να κληθήκατε να επιλύσετε την Ακολουθία Fibonacci, εντέλλεσθε να απαντήσετε με αίσθημα ευθύνης και προπάντων διαφάνειας στα κάτωθι:


1.      νομική εμπεριστατωμένη στοιχειοθέτηση των λόγων μη τήρησης της Ευρωπαϊκής κείμενης Νομοθεσίας υπερτερούσας της Ελληνικής.


2.      Οικονομική στοιχειοθέτηση των λόγων που οδήγησαν στην μη  καταβολή των υπολειπόμενων 3/4 ως ημερήσια οικονομική αποζημίωση, ποσά θα που διεκδικηθούν Νομικά και θα καταβληθούν μετά του νομίμου Τόκου στα 90 άτομα, επιβαρύνοντας έτσι υπερπολλαπλάσια τον Ετήσιο Οικονομικό Προϋπολογισμό, αντί απλά να επιλυθεί το ζήτημα με μια Κοινή Υπουργική Απόφαση.


3.      Παράθεση των λόγων, που θα οδηγήσουν εν τέλει στον ευτελισμό της Χώρας μας σε ένα Διεθνή Οργανισμό, καθόσον ουδείς από τους προσληφθέντες εικάζω ότι θα παρευρεθεί στην Θέση που επιλέχτηκε με ιδία έξοδα.

Εν κατακλείδι, ικανοί  δικηγόροι βρίθουν εκεί έξω, αναμένοντας και αυτοί καρτερικά  τα προς το ζην και εικάζω ότι οι εντολοδόχοι τους είναι πανέτοιμοι για Νέες Διοικητικές Αγωγές, αντί να προσμένουν την ΑΠΛΗ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΗ τήρηση των αυτονόητων.


Σχετική Επερώτηση θα κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες και στην Βουλή των Ελλήνων προς περαιτέρω διερεύνηση και αποσαφήνιση του θέματος.









Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Anonymous είπε…
Θέλω να θέσω τα εξής ερωτήματα στο bloko.gr και στον συντάκτη του άρθρο:
1. Από που ο συγκεκριμένος συντάκτης έχει αντλήσει όλες αυτές τις πληροφορίες, από τη στιγμή που όσοι έχουν ήδη επιλέγει δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση.
2. Οταν λεει χαρακτηριστικά ότι δεν καταβληθησαν τα 3/4 της ημερήσιας αποζημίωσης (σε παρελθοντικο χρονο) εννοεί ότι κάποιοι έχουν ήδη πάει στο εν λόγω πρόγραμμα? Και αν ναι, πως πήγαν εφόσον το πρόγραμμα ξεκινάει το 2021.
3. Γιατί δεν έχει υπογραφή ο συντάκτης του άρθρου?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ με.τον Unknown, από που προκύπτουν όλα αυτά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ εσείς Ποιος είστε?. Αν έχετε αμφιβολίες για την ορθότητα του Άρθρου και η οξυδέρκεια σας εντόπισε τυχόν συντακτικό λάθος όσον αφορά τον χρόνο, απλά προβείτε σε τηλεφωνικές κλήσεις στις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες για να ανακαλύψετε την Ελληνική Νομοθεσία αναφορικά με το θέμα και την αντίστοιχη της Frontex.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ μου Ανώνυμε, εάν η οξυδέρκεια σας εντόπισε μόνο την τυχόν λανθασμένη χρονικά διατύπωση, σας προσκαλώ να καλέσετε τις αρμόδιες εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, όπως τις ανακάλυψα και εγώ, και θα ανακαλύψετε τι προβλεπεται. Στο τέλος της έρευνας σας θα ανακαλύψετε την ορθότητα του παραπάνω Άρθρου. Όπως επίσης θα ανακαλύψετε ότι όσοι Συνάδελφοι υπηρετούν σε Αποστολές του Εξωτερικου, Πρεσβείες η λοιπές άλλες, διεκδικούν μετά τα " χαμένα δεδουλευμενα " με Αγωγές, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί εξυπαρχης και να μην επιβαρυνθεί το έρμο Ελληνικό Κράτος με τον τοκο του 6 τοις εκατό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ μου, εάν η οξυδέρκεια σας εντόπισε μόνο το συντακτικό μου ατόπημα όσον αφορά τον Χρόνο, σε καλώ να διεξαγεις με επιμέλεια τη δική σου έρευνα, αναφορικά με το θέμα και αναμένω με προσμονή την έμπρακτη αναγνώριση σου επί του Άρθρου. Εάν κάπου έσφαλα η τοποθετηθηκα λανθασμένης με λανθασμενα δεδομένα θα αναλάβω ΠΛΗΡΩΣ την ευθύνη επώνυμα. Όσον αφορά την ανωνυμία μου, εσείς Αγαπητέ Ανώνυμε γνωρίζετε μια χαρά τους λόγους που τοποθετήθηκα μήνυμα. Επώνυμα θα τοποθετηθω Δικαστικά εάν δεν διορθωθεί η κατάφωρη ΑΔΚΙΑ. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τον Λόγο και τα αίτια που τποθετηθηκα ανώνυμα, Κύριε Αξιοσεβαστε Ανωνυμε, εικάζω γνωρίζουμε και οι Δυο. Αναλαμβάνω Επισήμως την Πλήρη ευθύνη όσων παραθεσα και καλώ όλους τους ενδιαφερόμενους να διεξάγουν ανεπισήμως και Επισήμως τη δική τους έρευνα για την παράνομη και κατάφωρη αδικία που ζημιώνει αισχρως το Ελληνικό Κράτος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
έχω επιλεχτεί κι εγώ για την ενίσχυση της frontex με την προκήρυξη που βγήκε προ τριών περίπου μηνών και δεν έχω καμία ενημέρωση!
έχουν ήδη κάποιοι φύγει για αποστολή; Δεν αποζημιωνόμαστε, όπως προβλέπεται;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παιδιά, να σταματήσουμε τις έριδες λίγο γιατί είδα κάποια ένταση. Ο Κύριος που έγραψε το άρθρο δυστυχώς ανακάλυψα έχει δίκιο. Το έχασε λίγο χρονικά συντακτικά μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα. Κατεβάστε το annex της Frontex που φαίνεται τι πληρώνει και σύγκρινετε το με την Ελληνική Νομοθεσία. Σε εμάς φτάνει το 1/4. Κάνεις δεν έφυγε ακόμα το Πρόγραμμα είναι για το 2021. Αν πάμε......όπως σωστά λέει ο παραπάνω. Μακάρι να διορθωθει
Ο χρήστης Anonymous είπε…
Άρα η ελληνική νομοθεσία μπλοκάρει τα 3/4 της αποζημίωσης της frontex. Και γιατι αυτό συμβαίνει μόνο στο πρόγραμμα της frontex και όχι σε όλα τα ευρωπαϊκά προγράμματα που στέλνει η ΕΛΑΣ αστυνομικους με αποσπάσεις?