Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Όλοι μαζί": Επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης τής ΔΑ Ηρακλείου με έκτακτες μεταθέσεις

Εκπυρσοκρότησε όπλο στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου | Η Εφημερίδα των  ΣυντακτώνΑνακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ της Ένωσης Ηρακλείου: Μετά από τις συνεχείς επισκέψεις των μελών της παράταξης μας, κυρίως στα αστυνομικά τμήματα της υπαίθρου, διαπιστώσαμε ότι τα περισσότερα είναι αποδυναμωμένα και η έλλειψη προσωπικού σε αρκετές περιπτώσεις υπερβαίνει το 1/3 της οργανικής τους δύναμης, με αποτέλεσμα να δυσχερένεται το έργο των υπηρεσιών και του προσωπικού.

   Αιτούμαστε την πλήρη κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων με τις έκτακτες μεταθέσεις, ιδιαιτέρως των πιο υποστελεχωμένων υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, όπως προκύπτει από τα οργανογράμματα τους.

    Επίσης, επειδή οι συνάδελφοι που έχουν αποσπαστεί από άλλες περιοχές της χώρας, για τη προσωρινή ενίσχυση του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς και του Β' Σταθμού Τροχαίας Β.Ο.Α.Κ έχουν ενισχύσει σημαντικά τις υπηρεσίες αυτές και είναι γεγονός ότι κρίνεται πλέον απαραίτητη η μόνιμη παρουσία των συναδέλφων μας, αιτούμαστε την αύξηση των οργανικών θέσεων, σταδιακά, αρχής γενομένης από τις φετινές έκτακτες μεταθέσεις,  κατά 25 ατόμων του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς καθώς και τη πλήρη κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων του Β' Σταθμού Τροχαίας Β.Ο.Α.Κ.  Ηρακλείου, προκειμένου να επανδρωθούν πλήρως, προς όφελος της υπηρεσίας και των πολιτών.

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ".

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια