Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρεις συλλήψεις για λαθρεμπόριο τσιγάρων και καπνού


Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, τρεις (3) αλλοδαποί για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα. Συγκεκριμένα:

 

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 26-9-2020 στα Πατήσια, δύο (2) αλλοδαποί, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους -190- πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία και κατασχέθηκαν.


 

Έπειτα από έρευνα σε δύο (2) υπόγεια διαμερίσματα, στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -7.432- πακέτα τσιγάρων και -586- συσκευασίες καπνού, προϊόντα λαθρεμπορίου, καθώς και το χρηματικό ποσό των -440- ευρώ.

 

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 28-9-2020 στη Δραπετσώνα, αλλοδαπός, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο κατελήφθη να κατέχει -77- πακέτα τσιγάρων και -49- συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού, τα οποία και κατασχέθηκαν.




Από την περαιτέρω έρευνα σε δύο (2) υπόγεια διαμερίσματα, στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -1.470- πακέτα τσιγάρων και -214- συσκευασίες καπνού, προϊόντα λαθρεμπορίου.

 

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, από το Τμήμα Ασφαλείας Παντελεήμονα και το Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας αντίστοιχα, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια