Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ακόμη μια προθεσμία ελπίδας πέρασε ανεπιστρεπτί - Του Γιάννη Μακρή



Από το facebook του Γιάννη Μακρή

Η φετινή Δ.Ε.Θ. αποτελούσε ημερομηνία ορόσημο ανταπόδοσης, προσμονής κι ελπίδας, ότι η κυβέρνηση πέραν των ευχαριστηριων μηνυμάτων, θα περνούσε σε εξαγγελίες που περίμεναν όλοι οι ένστολοι πού εδώ και μήνες στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και ανταποκρίνονται άψογα στα καθήκοντά τους.

Σε ένα ηδη βεβαρημένο κλίμα από τον πρόσφατο χαμό ενός νέου συναδέλφου μας κι ενός άλλου να αγωνίζεται για τη ζωή του στο θάλαμο εντατικής θεραπείας, ο πρωθυπουργός επέλεξε να πει ένα απλό ευχαριστώ στις θυσίες, στις αγωνίες και στους αγώνες που δίδουν οι ένστολοι αυτής της χώρας σε κάθε γωνιά της πατρίδος μας.

Δυστυχώς, κάποιοι υποδείκνυαν να έχουν εμπιστοσύνη οι Έλληνες Αστυνομικοί για ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων τους, στη κυβέρνηση και στην ηγεσία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Πλέον αποδείχθηκε ότι ή τους κορόιδευαν τόσο καιρό, ή δεν αντιλαμβάνονται σωστά τα γεγονότα....

Όταν κάποιοι ελάχιστοι αντιδράσαμε νωρίς και φωνάξαμε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, μας κατηγόρησαν ως επαίτες, πατριδοκαπηλους και άλλες τέτοιες αρλουμπες και κοτσανες.

Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς, τοτε δεν μπορεις να είσαι ηγέτης! Μπορείς όμως την ύστατη στιγμή να κάνεις το ελάχιστο, να παραιτηθείς, εάν έχεις μπέσα και εάν σε ενδιαφέρει το κοινό καλό των συναδέλφων σου...

Αν όχι απλά συνεχίζεις να κάνεις το άσπρο μαύρο και τις αποτυχίες μελλοντικές διεκδικήσεις!









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια