Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυστηρή προειδοποίηση Χρυσοχοΐδη από τη Λέσβο: «Θα υπάρξουν συνέπειες»

Αυστηρή προειδοποίηση απηύθυνε από τη Λέσβο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πως εκείνους που παρακινούν και κινητοποιούν αιτούντες άσυλο να μην προσέλθουν
στη νέα δομή που κατασκευάζεται στο Καρά Τεπέ μετά την καταστροφή του ΚΥΤ της Μόριας.
«Θέλω να τους πω ότι η Ελληνική Δημοκρατία είναι πολύ ισχυρή και δεν θα ανεχθούμε το παραμικρό», «τους προειδοποιώ ότι θα υπάρξουν κυρώσεις και συνέπειες και τους καλώ να εγκαταλείψουν αυτές τις προσπάθειες», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
Ο υπουργός τόνισε ότι στο νησί βρίσκονται χιλιάδες αστυνομικές δυνάμεις για να προστατεύσουν τη ζωή και την ασφάλεια τόσο των κατοίκων της βασανισμένης, όπως τη χαρακτήρισε Λέσβου όσο και τη ζωή και την ασφάλεια των χιλιάδων αιτούντων άσυλο που βρίσκονται στο δρόμο οι ίδιοι και τα παιδιά τους.

Είπε επίσης ότι στη νέα δομή οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας είναι εξαιρετικές και κάλεσε τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο να προσέλθουν να εξεταστούν από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ για Covid-19 και στη συνέχεια να εγκατασταθούν στη νέα δομή.


Πηγή: skai.gr








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Χρυσοχοΐδης να
Τους πάρει τους μετανάστες στο σπίτι του και στο χωριό του την Βέροια. Όχι να μα τους φορτώσει εδώ στην Μυτιλήνη. Και μην μας απειλει με συνεπειες. Συνέπειες θα έχει αυτός και η καρέκλα του.