Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στάθης Ανθόπουλος: Πρόληψη και Κράτος

Δημοσιεύουμε ανάρτηση τού Στάθη Ανθόπουλου, απόστρατου τού ΠΣ: Έχει γίνει βαρετο πλέον να μιλάμε για το σπουδαιότερο όπλο για οτιδήποτε μπορεί να μας τύχει στην ζωή μας.
Πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα άλλο από την ΠΡΟΛΗΨΗ.
Ζούμε σε ένα κράτος που δεν θέλει η δεν μπορεί να καταλάβει ότι χωρίς αυτήν δεν μπορεί να πετύχει τίποτα.
Τον τελευταίο χρόνο το ζούμε ακόμα περισσότερο με αυτήν την κυβέρνηση σε οτιδήποτε και αν έχει σε σχέση με τον Πολίτη αλλά και την χώρα εν γένη.
Παραδείγματα πολλά με την υγεία , τα σχολεία , την εργασία , την οικονομία ,την ασφάλεια και τελευταίο παράδειγμα την πυρκαγιά στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών.
Δήλωσε η αξιοτιμη Υπουργός ότι δεν έγινε και κάτι μη αναστρεψιμο και ότι κάηκαν χόρτα και το πουσι στον αρχαιολογικό χώρο.
Τότε ας μας πει γιατί δεν έγινε ο καθαρισμός από τότε που ανέλαβε το Υπουργείο ;
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΣε ποιον άλλον Αρχαιολογικό χώρο έχουν λάβει τα μέτρα τους Απο την Άνοιξη , δηλαδή πριν την αντιπυρικη περίοδο , ώστε να μην βρεθει προ εκπληξεως και ξαναγινουμε ρεζιλι διεθνως;
Ας μας πουν τα Υπουργεια και η τοπική Αυτοδιοίκηση που και πως έχουν λάβει τα μέτρα τους ώστε να μην είναι οι διάφοροι χώροι , οικόπεδα ακαθαριστα?
Δεν είναι κύριες και κύριοι πρόληψη να καθαριζουμε μόνο με το να κοβουμε τα χορτα.
Μιλάμε για πραγματικό καθαρισμό που αμφιβαλλω εάν έχει γίνει πουθενά .
Τα παραδείγματα είναι πολλά
Πως είναι δυνατόν ένας τόσο σπουδαίος αρχαιολογικός χώρος να μην έχει την προσοχή που επιβάλλεται;
Άρα κυρία Υπουργός δεν κάηκε απλώς το ΠΟΥΣΙ που ειπατε, αλλά κάηκε το σύνθημα της κυβέρνησης ότι είναι έτοιμη από καιρό .
Είναι καθαρό το δόγμα σας ως κυβέρνηση , καταστολή σε όλα , κατασβεση σε όλα, δηλαδή όπου μας πάει, και απλά με τα επικοινωνιακα τερτιπια να μην μας καταλάβουν και με το πρόσχημα του ψευτο ηρωισμου να κουκουλωνουμε την μη ικανότητα μας.
Ικανότητα είναι για ένα κράτος να μην φτάσει πυρκαγιά εκεί και όχι να την σβησω ενώ η ζημία έγινε.
Και βέβαια περιμένω να μας πείτε ποια είναι τα μέτρα που ειχατε και αν δεν λειτουργούν ,γιατί και ποιος είναι ο υπεύθυνος
Ποιος και εαν εκανε έλεγχο στον χώρο και εαν εχει ενημέρωση το Υπουργειο;
Τα ερωτηματα πολλα, οσο για τις απαντήσεις δεν αισθανομαι τοσο τυχερος ως Πολίτης ωστε να τις εχω.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια