Ο ... μυστικός δείπνος των αστυνομικών συνδικαλιστών για την κακουργηματική ποινική δίωξη - Δείτε τα ντοκουμέντα


Με μία περίεργη ανακοίνωση προφανούς σκοπιμότητας πριν από λίγο, οι συνδικαλιστές της δυτικής Αττικής κατέστησαν σαφές πως κανένα μέλος τους δεν διώκεται για το αδίκημα της απάτης και της πλαστογραφίας σε βαθμό κακουργήματος.
 
Η προφανής αναφορά σε πρόσφατο δημοσίευμα του bloko.gr (ΕΔΩ) στο οποίο ουδέποτε υπαινιχθήκαμε κάτι για προσωποποίηση της αναφοράς που έχει ως έρεισμα την απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου:
 
 

Η απρόσμενη κίνηση- ανακοίνωση των συνδικαλιστών της δυτικής Αττικής μας παραπέμπει στον μυστικό δείπνο, όπου και όταν ο ένας μετά τον άλλο οι μαθητές ρωτούσαν "εγώ δάσκαλε;". Ο στόχος όπως μπορούμε να εννοήσουμε και να κατανοήσουμε είναι επίσης προφανής. Να ανακινήσουν δια την άρνησης μία υπόθεση που ομολογουμένως απαιτεί τη διασαφήνιση του περιεχόμενου της από την ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Γιατί όταν το δικαστικό συμβούλιο σημειώνει τα εξής,


η ηγεσία οφείλει να ξεκαθαρίσει εάν και για ποιο λόγο παραπέμπεται σε βαθμό κακουργήματος ο αστυνομικός συνδικαλιστής. Και μάλιστα ένας συνδικαλιστής με αισθητή παρουσία και σθεναρή διατύπωση θέσης.

Η υπογραφή στο νομότυπο όπως πληροφορούμαστε έγγραφο για το γνήσιο της υπογραφής το οποίο αναφέρεται πως απέφερε περιουσιακή βλάβη σε ναυτιλιακές εταιρείες ύψους 121.915,45 ευρώ και φυσικά αντίστοιχο όφελος του παραλήπτη του επίμαχου εγγράφου, συντάχθηκε όχι στη νυν υπηρεσία του αστυνομικού συνδικαλιστή, αλλά σε προγενέστερη.


του Γιώργου Καραϊβάζ