Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νίκος Καραδήμας: Φίλε Λάμπρο για την αποκατάσταση τής αλήθειας


Ανάρτηση τού Νίκου Καραδήμα: Φίλε Λάμπρο.

Γίνομαι πιο σαφής γιατί ουδείς ειναι στο απυρόβλητο. Συνεπώς ούτε και η ΠΟΑΣΥ στην οποία είχα την τιμή να είμαι μέλος της ε.γ. απο το 2012-2015.

Μάλιστα στο διάστημα εκείνο ουδέποτε ωραιοποίησα και ενέκρινα τις περιορισμένες σε σχέση με το σήμερα αδυναμίες της!

Απαντώ στις αιτιάσεις σου οι οποίες να μου επιτρέψεις ήταν υπέρ του δέοντος παρηλλαγμένες σε σχέση των θιξάντων παρ' εμού "δράσεων"

Α) Ο επι διετίας απο μέλη της ΠΟΑΣΥ κατευθυνόμενος τρόπος επιστροφής των εισφορών απο το ΤΠΔΥ ζημίωσε διπλά αυτούς που ενέδωσαν στην προτροπή. Επεστράφησαν εισφορες πενταετιας και οχι όλου του εργασιακού των βίου εως σήμερα. Επίσης δεν θα λάβουν ποτε εφάπαξ απο το ΤΠΔΥ (ΕΤΕΑΕΠ).

Β) Η λέξη φερέφωνο που αναφέρεις ειναι δικό σου στοιχείο και ποτέ δεν αναφέρθηκε.

Γ) Ουδόλως έθιξα την τριετία που εσύ αναφέρεις, η οποία ώς γνωρίζεις είναι κοστοβόρα και κυρίως υπο αίρεση...

Δ) Η ΠΟΑΣΥ δυστυχώς δεν δύναται να διαχειριστεί ζωτικά για τους εν ενεργεία θέματα. Ενήργησε για την απονομή συντάξεων των αποστρατευθέντων απο 1/1/20 ; Μέγα ψευδος.

Η συντόμευση αυτή οφείλεται αφενός στις διατάξεις του Ν. Βρούτση

(Ν 4670/20), στις δεσμεύσεις του ίδιου και αφετέρου στις ενέργειές κάποιων ε.α συναδέλφων με την δημιουργία συντονιστικού οργάνου και η προισταμένη του γλκ κυρία Π........ αναγκάστηκε να συντομεύσει τον χρόνο έκδοσης.

Ε)Τέλος ως αναφορά την αριστεροσύνη η την δεξιοσύνη αν οι όροι είναι δόκιμοι, κατάφερα επι θητείας μου να με αποκαλούν οι σύντροφοι δεξιό και οι δεξιοί σύντροφο!!!

Για την αποκατάσταση της αλήθειας!!!

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια