Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγος της γυναίκας που απήγαγε τη Μαρκέλλα: Περιμένω να ανοίξει ο σκληρός δίσκος

markela

Άγνοια σχετικά με τον τρόπο που κινήθηκε η Ειρήνη Μούρθου και απήγαγε την άτυχη Μαρκέλλα, δίνοντάς στην ανήλικη μέχρι και ναρκωτικά, πριν από μερικούς μήνες στη Θεσσαλονίκη δηλώνει ο πρώην σύζυγός της στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς που αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr.

«Δεν γνωρίζω τι θα έκανε με το παιδί. Περιμένω να ανοίξει ο σκληρός δίσκος για να δούμε τι θα βρει η αστυνομία. Σοκαριστήκαμε από όλο αυτό, το πρώτο σοκ για μένα ήταν τον Φεβρουάριο όταν άφησε το παιδί της. Η Ειρήνη όσο ήμασταν μαζί δεν είχε ποτέ κόκκινα μαλλιά, ήταν καστανόξανθα τα μαλλιά της», ανέφερε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, οι οποίοι εξετάζουν εξονυχιστικά τον σκληρό δίσκο σε μία προσπάθεια να διαπιστώσουν αν υπάρχει πορνογραφικό υλικό.

«Με την οικογένεια της Μαρκέλλας δεν είχαμε σχέσεις απλά τους γνωρίζαμε τα παιδιά έπαιζαν για λίγο, μια δύο φορές τον μήνα και ούτε. Όταν δούλευα στα ντόνατς πήγαινα στη Γρηγορία με έβλεπαν η Μαρκέλλα και ο αδερφός της και ο μικρός με φώναζε θείο. Υπήρξε μία ακόμη επαφή. Ήρθε μία μέρα η Μαρκέλλα με τον πατέρα της και μου είπαν ότι δεν έχουν βρει ακόμη σπίτι, ό,τι αλληλογραφία ερχόταν στο σπίτι να τους την κρατάω. Αυτό που έκανε η Ειρήνη είναι κάτι που δεν μπορώ να το συλλάβω, πήρε ένα ανήλικο παιδί και του έδωσε ναρκωτικά. Ποτέ δεν έδειξε η Ειρήνη τέτοια συμπεριφορά», ανέφερε ο πρώην σύζυγός της και συνέχισε: «Ήμουν παντρεμένος με την Ειρήνη Μούρθου από το 2016 και είχαμε σχέση τουλάχιστον 10 χρόνια προηγουμένως, την γνώρισα όταν ήρθε στο μαγαζί να δουλέψει. Ξέρω ότι όταν γνωρίστηκαμε είχε περάσει σε μία σχολή σχετικά με τα οδοντιατρικά εργαλεία και την αποστείρωσή του. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση γνωρίζω αυτά που λέγονται από τα ΜΜΕ. Όταν μένα στη θεσσαλονίκη η μητέρα μου κρατούσε το παιδί, είχα ανοίξει μία ταβέρνα στον κήπο του Καλού στο όνομα της Ειρήνης (…)».

Εις βάρος της 33χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες, μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο-παθόντα, ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε ότι: «Δεν υπάρχει διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Η εντολέας μου αναμένει καρτερικά τα αποτελέσματα του ελέγχου στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ των κατασχθεντων κινητών τηλεφώνων και του σκληρού δίσκου του φορητού υπολογιστή της. Μέχρι τώρα υπάρχει σε ψηφιακό δίσκο CD ότι βρέθηκε στα 2 κινητά τηλέφωνα της Αυτό έχει στα χέρια της η κ. Ανακρίτρια 1 ου Τμήματος Πρωτοδικων Θεσσαλονικης. Έχω συνομιλήσει προσφάτως μαζί της. Αυτήν θα αξιολογήσει αν συνομιλίες ή επαφές της κατηγορουμένης συνδέονται με τα σοβαρά αδικήματα που την βαρύνουν. Έχω ζητήσει ήδη να λάβω γνώση όπως και των στοιχείων που προσκόμισε ο πρώην σύζυγος της ο οποίος ενεργεί εκδικητικά. Δεν ευσταθεί ότι ισχυρίζονται οι Δικηγόροι της οικογένειας για ύπαρξη δήθεν διεθνούς κυκλώματος εκμετάλλευσης παιδικής πορνογραφίας».

«Αν υπήρχε αυτό θα είχα παραιτηθεί της υπεράσπισης της όπως έχω δηλώσει. Αν αποδειχθεί έχει κακοποιήσει σεξουαλικά την ανήλικη θα παραιτηθώ. Οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε το τεκμήριο της αθωότητας μα είμαστε φειδωλοι μέχρις ότου διαλευκανθεί πλήρως η πολυπλόκαμη σκοτεινή υπόθεση αυτή. Μέχρι τωρα δεν υπάρχει Τράπεζας για κινήσεις υψηλών ποσών που εμβάζονται προέρχονται από εταιρία της βόρειας Ευρώπης οπως δημοσίευσε κυριακάτικη εφημερίδα. Την διαψεύδω. Έχω ζητήσει αντίγραφα να μας χορηγηθούν άλλωστε. Η εντολέας εχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ανησυχεί ομως Μήπως κάποιος κατασκευάζει σε βάρος της νέες κατηγορίες. Ας δωσουμε βαρύτητα στην τυχη το μέλλον της ανήλικης μαθήτριας ή οποία έχει διηγηθεί στον Ψυχολόγο Πραγματιγνώνονα τραγικά πράγματα για τα βιώματα της στο οικογενειακό περιβάλλον της Αυτα να απασχολήσουν δεόντως τους Δικηγόρους πολιτικής αγωγής που μιλούν ακατάπαυστα», μας είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εντολέα μου το 2015 ο π. σύζυγός της κατέθεσε για ευνόητους λόγους όπως μου εκμυστηρεύτηκε 50.000€ στον τραπεζικό λογαριασμό της στην Eurobank χρήματα που προέρχονταν από πώληση επιχείρησης του διότι αυτή ήταν ήταν η κυρία μέτοχος της νέας επιχείρησης/Restaurant που άνοιξαν στην Θεσσαλονίκη. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπήρξε ξαφνική άνοδος στα οικονομικά της αφού χώρισαν οριστικά Φεβρουάριο 2020. Πώς ωθήθηκε στην πορνεία θα το εξηγήσει στην Δικαιοσύνη όταν κληθεί. Έχει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον ισχυρισμο της αυτόν. Διερωτάται γιατί της επιτίθεται πρώην σύζυγος». 

https://www.protothema.gr





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια