Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΝΑΣΑ: Τα αποτελέσματα των τεστ για κορονοιό αρνητικά για όλους τους συναδέλφους ΑΤ ΤΑ Αλίμου


Κατόπιν επικοινωνίας του Γραμματέα ΔΣ ΠΟΑΣΥ Συνδρεβέλη  Χρήστου ,με τον Αν Διοικητή του ΓΝ Ασκληπιείου Βούλας κ. Βουγιουκλάκη Αιμίλιο,  γίνεται γνωστό ,ότι τα αποτελέσματα των τέστ για κορονοιό των συναδέλφων ΑΤ ΤΑ Αλίμου ήταν καθολικά  αρνητικά .

Μετά την θετική αυτή εξέλιξη οι συνάδελφοί μας, επέστρεψαν κανονικά στις υπηρεσίες τους ,προκειμένου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Πολίτη.

Ακόμα μια φορά εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην Διοίκηση του ΓΝ Ασκληπιείου  Βούλας και στον Αν Διοικητή του κ, Βουγιουκλάκη Αιμίλιο, για την καθημερινή επικοινωνία, που είχαμε μαζί του ,προκειμένου διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες αναφορικά με την εξέταση των συναδέλφων μας ,χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά,καθώς επίσης εκφράζουμε την ικανοποίησή μας,για τις άμεσες ενέργειες που ελήφθησαν από πλευράς Διοίκησης ΑΤ Αλίμου ,όπως  και για την άψογη συνεργασία που εκδηλώθηκε  από  την υποδιοικητή του ΑΤ Αλίμου Α/Β κα Μιχαηλιδου  , προκειμένου μεταβούν έγκαιρα  οι συνάδελφοί μας στο ΓΝ Ασκληπιείο Βούλας για τις σχετικές εξετάσεις.

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ   (ΑΝ.Α.Σ.Α)

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια