Κινηματογραφικές συλλήψεις διακινητών στη ΘεσσαλονίκηΤην Πέμπτη συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομές μεταφορές αλλοδαπών.

 

Αναλυτικότερα:

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, στην Εγνατία Οδό, ύψος διοδίων Ασπροβάλτας, συνέλαβαν 26χρονο αλλοδαπό, παρά την αντίσταση που προέβαλε, ο οποίος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφερε παράνομα έξι (6) αλλοδαπούς (2 εκ των οποίων ανήλικα) που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επιπλέον προέκυψε, ότι ο συλληφθείς στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

Προανάκριση ενεργείται από Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας.

 

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βόλβης ακινητοποίησαν στην Επαρχιακή Οδό Κερδυλλίων – Ασπροβάλτας, I.X.E. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου (22χρονος αλλοδαπός), τράπηκε σε φυγή πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν πέντε (5) αλλλοδαποί (2 εκ των οποίων ανήλικα), που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του 5ου Ειδικού Τμήματος ¨ναρκωτικών¨ Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

 seleo.gr