Ο Παναγιώτης Χαρέλας για το αίτημα που κατέθεσε η ΠΟΣΥΦΥ στο ΣτΕΑπό του Facebook του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων

Πλησιάζουμε στο τέλος μιας πολύ μεγάλης προσπάθειας που καταβάλαμε στην ανώτερη βαθμίδα της Δικαιοσύνης για την ακύρωση ενός μισθολογίου που το 2017 η τότε κυβέρνηση επέλεξε να πλήξει ακόμη περισσότερο τα Σώματα Ασφαλείας. Ενός μισθολογίου που διαμορφώθηκε νύχτα και παρουσιάστηκε λίγα 24ωρα πριν την ψηφισή του ! Αυτός ο ισχυρός πυρήνας του Κράτους που αντιμετωπίστηκε με τον χειρότερο τρόπο, αντέδρασε και αναμένει την Απόφαση της Δικαιοσύνης για αξιοπρεπείς μισθούς.

Εντός των επόμενων μηνών αναμένουμε την Απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικράτειας για το Αίτημα Ακύρωσης που κατέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων μέσω των Νομικών μας Συμβούλων, για το μισθολόγιο αλλά και για τις επιμέρους διατάξεις της γ' κατηγορίας που επανέφερε μισθολογικές ανισότητες εις βάρος των συνοριακών φυλάκων και προερχόμενων αυτών, όπως και της άνισης διάκρισης του επιδόματος παραμεθορίου.