Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης ΝοτιοανατολικήςΑφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε η σύλληψη δύο άτομα για διάρρηξη


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής (Ομάδα Βούλας Α’ Αλλαγή), διότι τα ξημερώματα της 06/09/2020, στα πλαίσια της πρόληψης της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω δύο (2) αλλοδαπούς κακοποιούς, αλβανικής καταγωγής.

Τα εν λόγω άτομα, είχαν αναρριχηθεί σε μπαλκόνι διαμερίσματος και στη συνέχεια είχαν παραβιάσει τη μπαλκονόπορτα.

Στην κατοχή τους βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων καθώς επίσης γάντια εργασίας.

Όπως αποδείχθηκε, διέπρατταν, κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, διαρρήξεις σε σπίτια και διαμερίσματα πρώτου ορόφου με τη μέθοδο της αναρρίχησης, χρησιμοποιώντας προς τούτο σκάλα.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και στην Υ.Α.Ν/Α.Α. διότι από την πολύωρη ενδελεχή έρευνα που διενεργήθηκε εξιχνιάστηκαν άλλες έξι (6) περιπτώσεις με πανομοιότυπο τρόπο δράσης.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση, που είχε ως αποτέλεσμα αμφότεροι να κριθούν προφυλακιστέοι με διάταξη του κ. Ανακριτή.

Οι Αστυνομικοί της Νοτιοανατολικής Αττικής συνεχίζουν το σερί των επιτυχιών, λειτουργώντας με φιλότιμο και αυταπάρνηση, ενισχύοντας για ακόμη μια φορά το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

 

Για το Δ.Σ.

                         -Ο-                                                                                 -Ο-

                   Πρόεδρος                                                                   Γενικός Γραμματέας

 

 

        ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                      ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος