Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Λευτέρη Οικονόμου το Πολιτικό Προσωπικό Ηπείρου και Ιονίων Νήσων


Ανακοίνωση του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Ηπείρου και Ιονίων Νήσων:  Με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριο Οικονόμου συναντήθηκε χθες Τρίτη 29-09-2020 ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου – Ιονίων Νήσων, στα πλαίσια της επίσκεψής του στην πόλη των Ιωαννίνων, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγου κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνου, καθώς και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Ταξίαρχου κ. ΔΟΥΒΑΛΗ Κωνσταντίνου .

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,  συνοδευόμενος από τον Γεν. Γραμματέα κ. Ματθαίο ΜΠΟΤΣΑΡΗ και την  ταμία κ. Ελένη- Λαμπρινή ΤΣΙΚΑ, έθεσε και ανέπτυξε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το πολιτικό προσωπικό καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα., όπως:

Τη θεσμοθέτηση της εργασίας πέραν του πενθήμερου  και για το Πολιτικό Προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. & Πυροσβεστικού Σώματος.

Την θεσμοθέτηση καθηκοντολογιών ( περιγραφή θέσεων εργασίας).

Νοσοκομειακή περίθαλψη  στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία της χώρας και για τους πολιτικούς υπαλλήλους της ΕΛ.ΑΣ & Πυροσβεστικού Σώματος.

Αξιοποίηση - στελέχωση των Υπηρεσιών της Διοικητικής Υποστήριξης με Πολιτικό Προσωπικό για την καλύτερη αξιοποίηση  προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εκπαίδευση πολιτικού προσωπικού  και εξειδίκευση  αυτού, σύμφωνα με το αντικείμενο εργασίας του,  στην Ελληνική Αστυνομία, όπως οδηγοί βαρέων  οχημάτων κ.λπ.

Αλλαγή του τρόπου αξιολόγησης των υπαλλήλων λόγω ιδιαιτερότητας  του  χώρου.

Την δυνατότητα παροχής νυκτερινής αποζημίωσης, σύμφωνα με το Ν. 4354/2015 και άρθρο 20, σε όσους εκτελούν νυκτερινή εργασία.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου,  άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και διαβεβαίωσε για μια αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία.

Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΓΕΝ.       ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                                                ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια