Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υμνούν το ναζι-φασισμό και μετά… «κρύβουν» τον ύμνο



Aναδημοσιεύουμ από eksegersi.gr


Χθες, οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα τους έναν ύμνο για το φασισμό και το ναζισμό. Σήμερα, υπό το πρόσχημα της ανανέωσης της ιστοσελίδας τους, τον «κατέβασαν».

Iδού ο ύμνος προς τους ομοϊδεάτες τους στην Ιταλία και τη Γερμανία, όπως προλάβαμε και τον κρατήσαμε στο αρχείο μας.

Προσέξτε ότι δεν αναφέρονται ούτε στην ιταλική «Λέγκα» ούτε στη γερμανική AfD, φασιστικά μορφώματα που φορούν κοινοβουλευτικό μανδύα. Αναφέρονται στους ανοιχτούς φασίστες της Ιταλίας και στους ναζί που είναι εκτός νόμου στη Γερμανία. Ο λαός της Ιταλίας, λένε, δεν ενοχλείται από τους ανοιχτούς φασίστες. Και στη Γερμανία, λένε, πολλαπλασιάζονται οι ανοιχτοί οπαδοί του εθνικοσοσιαλισμού, που τους κυνηγάει το κράτος.

Οπως γίνεται και με τη Χρυσή Αυγή, καλή ώρα. Αυτό είναι το μήνυμα που προσπαθούν να στείλουν στους οπαδούς τους, που έχουν γίνει σκορποχώρι και που θα σκορπίσουν ακόμα περισσότερο μόλις πέσουν οι καταδίκες στη δίκη. Προσπαθούν να τους τονώσουν το ηθικό, να τους πουν ότι σε όλη την Ευρώπη οι φασίστες και οι ναζιστές υφίστανται διώξεις, αλλά δε γονατίζουν και καταφέρνουν να ξανασηκωθούν, όπως έγινε στη Μάρτσα της Ιταλίας.

Γιατί το «κατέβασαν»; Φαίνεται πως κάποιοι (οι δικηγόροι;) τους είπαν ότι με τέτοια αρθρογραφία προκαλούν και κάνουν χειρότερα τα πράγματα στη δίκη. Εμφανίζονται ως ανοιχτοί οπαδοί του Μουσολίνι και του Χίτλερ, ως αδελφοί των ανοιχτών φασιστικών και ναζιστικών μορφωμάτων (ιδιαίτερα των ανοιχτών ναζιστών στη Γερμανία, που έχουν τεθεί εκτός νόμου από το αστικό κράτος) και έτσι επιβαρύνουν τη θέση τους στη δίκη, όπου έχει τεθεί ευθέως το ζήτημα ότι η εγκληματική-δολοφονική δράση της ΧΑ πηγάζει από την εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία της.

Ο φιρερίσκος -γνωστή κότα όταν βρίσκεται υπό κατηγορία- ξέρει την τακτική «μια στο καρφί και μια στο πέταλο». Πετάει πρώτα τον ύμνο στους φασίστες και ναζιστές της Ευρώπης (για να τονώσει το ηθικό των χρυσαυγιτών και να τους δείξει ότι αυτός… δεν κωλώνει) και μετά τον αποσύρει, προτού γίνει ντόρος, ώστε να μη βαρύνει αρνητικά στη δίκη.

Τι κρατάμε απ’ αυτό το περιστατικό; Οχι, βέβαια, τη γνωστή «κοτίστικη» συμπεριφορά του φιρερίσκου και των επιτελών του, αλλά την επαναβεβαίωση –για πολλοστή φορά- της πίστης τους στον εθνικοσοσιαλισμό, που αποτελεί την κινητήρια δύναμη της εγκληματικής-δολοφονικής τους δράσης (πάντοτε υπό την προστασία των μηχανισμών καταστολής του

eksegersi.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια