Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καμένα Βούρλα: Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο της αδερφής του

Καμένα Βούρλα: Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο της αδερφής του

Στο πόδι σηκώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (2/9) τα Καμένα Βούρλα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, από τη δράση ενός 47χρονου που έχει δημιουργήσει και στο παρελθόν προβλήματα με τη συμπεριφορά του εξαιτίας ψυχολογικών θεμάτων που αντιμετωπίζει.

Γύρω στις 11 το βράδυ, ο 47χρονος έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο της αδερφής του στην πυλωτή της διπλοκατοικίας που είναι το σπίτι της στην οδό Ερμού, όπου μένει και ο ίδιος σε άλλο όροφο.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής από το Κλιμάκιο του Αγίου Κων/νου με δύο οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες, αλλά και της Αστυνομίας που κλήθηκε στο σημείο από τους τρομαγμένους γείτονες για να συλλάβει το δράστη.

Ο τελευταίος κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι του και αρνούνταν να μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα. Τελικά μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, με το πρώτο φως της ημέρας το επεισόδιο έλαβε τέλος με τους αστυνομικούς να τον βγάζουν από το σπίτι αφού κατάφεραν να τον πιάσουν την ώρα που τον είχε πάρει ο ύπνος.

Όπως σημειώσαμε ο δράστης έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν με βίαιη συμπεριφορά, ενώ όπως έλεγαν στο LamiaReport γείτονες φοβούνται ότι σε κάποια καινούρια κρίση μπορεί να κάνει κακό και σε άνθρωπο.

 https://www.lamiareport.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια