Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αξιωματικοί Αττικής: Κύριε Πρωθυπουργέ αποδείξτε ότι το «ευχαριστώ» είναι προάγγελος του επικίνδυνου της εργασίας μας


Η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής για το ''ευχαριστώ'' του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους αστυνομικούς από τη ΔΕΘ


Προσδοκούσαμε φέτος  οι  διαχρονικοί συνδικαλιστικοί αγώνες   για  την αναγνώριση του επαγγέλματος του Έλληνα Αστυνομικού ως επικίνδυνου  ότι θα  δικαιωθούν.

        Αυτές ήταν οι προεκλογικές υποσχέσεις και με υπομονή αναμέναμε στην καθιερωμένη ομιλία του Πρωθυπουργού στη Δ.Ε.Θ να  ανακοινωθεί από τον ίδιο.

       Ο Έλληνας Αστυνομικός όλο αυτό το χρονικό διάστημα  επέδειξε  παραδειγματικό επαγγελματισμό. Όπου κλήθηκε να εκτελέσει  τις υπηρεσίες του το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και των πολιτών.

        Όταν άλλοι συμπολίτες μας διεκδικούσαν επιδόματα για την προσφορά τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid -19  και σε ορισμένους μάλιστα  τους χορηγήθηκε, εμείς  ένα πράγμα  είχαμε στο μυαλό μας, το καθήκον .

        Κατά τη διάρκεια της  ομιλίας  του Πρωθυπουργού στη Δ.Ε.Θ η αστυνομική δύναμη και πάλι έδινε τη μάχη της στον Έβρο και στα νησιά για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος και σε όλη την επικράτεια για την τήρηση των μέτρων για τον Covid -19. Έδινε τη μάχη για τη μείωση της  εγκληματικότητας  και την ασφάλεια των πολιτών.

          Όλοι περίμεναν δια στόματος του Πρωθυπουργού να έρθει η δικαίωση .

          Ο Βαγγέλης, ο τελευταίος ήρωας μας,  μαζί με τους άλλους 130 νεκρούς συναδέλφους μας,  που θυσίασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος,  περίμεναν και αυτοί  να δικαιωθούν.

           Όταν αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός για την Ελληνική Αστυνομία και για τη μεγάλη προσφορά της,  τότε ήρθε σε όλους η απογοήτευση .

          Αυτό που πήραμε ήταν μόνο  ένα «μεγάλο ευχαριστώ», τυπικό ή από καρδιάς δεν έχει σημασία. Ήρθε να συμπληρώσει το ευχαριστήριο μήνυμα που λάβαμε από τον Υπουργό μας τον περασμένο Δεκέμβριο .

            Το ειλικρινές όμως  ευχαριστώ του απλού πολίτη μας εμψυχώνει για να συνεχίσουμε την προσφορά μας.

          Δηλώνουμε ότι οι συνδικαλιστικοί   αγώνες μας θα συνεχιστούν πιο δυναμικοί και σίγουρα θα έρθει η ώρα της δικαίωσης.

          Ήρθε η ώρα των πράξεων και των αποφάσεων.

          Όχι άλλα λόγια , υποσχέσεις και εγκάρδια χτυπήματα στην πλάτη μας.

            Αποδείξτε ότι το « μεγάλο ευχαριστώ» είναι ο προάγγελος του επικίνδυνου της εργασίας μας.

                         Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Ο Γ.Γραμματέας

Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ  

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια