Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Συνοριοφύλακας στη Μόρια μετά την περιπέτειά της



Μια νέα ζωή έχει ξεκινήσει στο νησί της τη Λέσβο, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το πρώην μοντέλο που είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ έχοντας στην κατοχή του 2,5 κιλά κοκαΐνη. Η Ειρήνη φυλακίστηκε, αθωώθηκε, επέστρεψε στην Ελλάδα και πλέον είναι συνοριοφύλακας στο νησί.

 

 

Από το καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό πως η 22χρονη είχε δώσει εξετάσεις και είχε περάσει στην Ελληνική Αστυνομία. Μάλιστα σήμερα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, καθώς μαζί με συναδέλφους της έχει αναλάβει τον έλεγχο μιας από τις οδικές αρτηρίες που είναι σε κοντινή απόσταση από το κατεστραμμένο ΚΥΤ στη Μόρια.

 

 

 

Η εντολή που έχουν λάβει είναι να μην αφήσουν κανέναν να πλησιάσει το σημείο, όπου ήταν στημένο μπλόκο των κατοίκων, ώστε να μη γίνουν επεισόδια.

 

 

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε βιώσει μια περιπέτεια που είχε μετατρέψει τη ζωή της σε αληθινό εφιάλτη. Ηταν Νοέμβριος του 2017, όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ γιατί στην τσάντα της βρέθηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης. Η ίδια από την πρώτη στιγμή φώναζε πως δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη των ναρκωτικών, κάτι που τελικά αποδείχτηκε στο δικαστήριο.

 

 

Τον περασμένο Μάρτιο η Ειρήνη αθωώθηκε από δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ κι επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου.

 

 

Ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως η Ειρήνη είναι πλέον ήσυχη, γαλήνια και χαρούμενη για το καινούργιο της ξεκίνημα και την επαγγελματική της αποκατάσταση.

 

Το ίδιο ευτυχείς είναι και οι γονείς της, καθώς βλέπουν την κόρη τους να κοιτάει μπροστά και να έχει αφήσει πίσω της τα λάθη και τις περιπέτειες του παρελθόντος.

 

 star.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια