Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ψευτογιατρός: Μυστηριώδης διάρρηξη στη βίλα του στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ

Ψευτογιατρός: Μυστηριώδης διάρρηξη στη βίλα του στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ | tovima.grΜία μυστηριώδη «διάρρηξη» στην βίλα στο Λαγονήσι του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη εξετάζει τις τελευταίες ημέρες με μεγάλη προσοχή η ΕΛ.ΑΣ. Με ζητούμενο των αξιωματικών μήπως η εν λόγω καταγγελλόμενη εγκληματική ενέργεια χρησιμοποιηθεί ως «άλλοθι» για να συγκαλυφθεί εν μέρει η δραστηριότητα του 46χρονου που φέρεται να κόστισε την ζωή σε επτά τουλάχιστον ανθρώπους.

Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να έχει συγκεντρώσει νέα στοιχεία για τα θύματα του 46χρονου στην Κύπρο, ενώ συνεχίζεται – χωρίς αποτέλεσμα προς το παρόν – η έρευνα για να βρεθούν χρηματικά ποσά που είχε συγκεντρώσει από δεκάδες εξαπατημένους πολίτες.

Κι όλα αυτά ενώ ήδη οι δικαστικές αρχές έχουν ορίσει πραγματογνώμονες για να υπάρξει πλήρης τεκμηρίωση του ρόλου και των συμβουλών του «Νίκου Κόντου» στον θάνατο των επτά ασθενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, πριν από δύο εβδομάδες στενοί συγγενείς του 46χρονου κατήγγειλαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ότι, ενώ εκείνοι έλειπαν σε περιοχή της Κορινθίας, «άγνωστοι εισέβαλαν στην πολυτελή κατοικία του ψευτογιατρού και πιθανόν έκλεψαν φάκελο με κρίσιμα έγγραφα, ενώ προκάλεσαν κι ορισμένες φθορές».

Σημειώνεται ότι στην εν λόγω κατοικία έχουν πραγματοποιηθεί δύο έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό κυρίως χρηματικών ποσών κι άλλων τεκμηρίων για την δράση του γιατρού-μαϊμού.

Στελέχη των διωκτικών και δικαστικών αρχών δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η πλευρά του ψευτογιατρού να υποστηρίξει ότι στον κλεμμένο φάκελο υπήρχαν στοιχεία ή πιστοποιητικά για τις σπουδές του ή άλλα τεκμήρια για να καταδειχθούν οι … γνώσεις του σε ιατρικά θέματα κι η ορθότητα τάχα των συμβουλών του.

Κρατικοί λειτουργοί ανέφεραν ότι ο 46χρονος στην διάρκεια της ανάκρισης του είχε υποστηρίξει ότι τεκμήρια των σπουδών του ή άλλα έγγραφα είχαν καταστραφεί σε φωτιά, ενώ σε παρόμοιους ισχυρισμούς προχωρούσε σε υποψήφια θύματα του. Ωστόσο συμπλήρωναν ότι πολλές πτυχές της υπόθεσης της αναφερόμενης «διάρρηξης» παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστες.

 

Βασίλης Λαμπρόπουλος

https://www.tovima.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια