Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έγγραφο τής Ένωσης ΝΑ Αττικής σε βουλευτές για τις μεταθέσεις


Δημοσιεύουμε το έγγραφο, που απέστειλε προς τους βουλευτές οι οποίοι εκλέγονται στη Νοτιοανατολική Αττική το τοπικό συνδικαλιστικό σωματείο των αστυνομικών για τις μεταθέσεις στην Διεύθυνση Αστυνομίας: 

Με το παρόν έγγραφό μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα φλέγον ζήτημα που ταλανίζει τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής. Αυτό δεν είναι άλλο από την λειψανδρία που παρατηρείται σε όλες αυτές τις αστυνομικές Υπηρεσίες .

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια η εγκληματικότητα στη Νοτιοανατολική Αττικής, συνεχώς αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Μικροεγκληματικότητα αλλά πλέον και οργανωμένο έγκλημα ανθούν, σπέρνοντας το φόβο και την ανασφάλεια στους κατοίκους.

Η περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής καθώς, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια αυξημένη οικιστική ανάπτυξη και επισκεψιμότητα.

Το οξύμωρο είναι πως ενώ όλοι οι αρμόδιοι, Φυσική και Πολιτική Ηγεσία, γνωρίζουν το πρόβλημα της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού, ουδείς προβαίνει στην επίλυσή του ενισχύοντας τις Υπηρεσίες.

Στις προαναφερθείσες περιοχές, περιλαμβάνεται μία τεράστια παραλιακή ζώνη στην οποία υπάρχει έντονη οικονομική ζωή με καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και νυχτερινά κέντρα. Παράλληλα η ζώνη αυτή μαζί με τα Μεσόγεια, αποτελούν πόλο έλξης τουριστών βραχυπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης διαμονής χειμώνα και καλοκαίρι, λόγω του φυσικού κάλους των περιοχών.

Επιπροσθέτως τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα από την κατασκευή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μετά, οι περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής έγιναν τόπος διαμονής περισσοτέρων μόνιμων κατοίκων, αυξάνοντας φυσικά και τις απαιτήσεις για αστυνομική παρουσία σε αυτές προς πρόληψη και αποτροπή έκνομων ενεργειών. Παράλληλα όμως, δυστυχώς, κάποιοι οικισμοί παραμένουν αποκομμένοι από τον βασικό οικοδομικό πολεοδομικό ιστό, γεγονός που δημιουργεί επιπρόσθετο πρόβλημα για την αστυνόμευση αυτών, λόγω του ότι είναι απομακρυσμένοι και δύσκολα προσβάσιμοι. Η αστυνόμευσή τους όμως πρέπει να υλοποιείται για την ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους.

Η Ένωσή μας, επανειλημμένα έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με την Φυσική και Πολιτική Ηγεσία, αλλά έχει αποστείλει και σχετικά έγγραφα προκειμένου να επισημάνει την ανάγκη ενίσχυσης των Υπηρεσιών.

Ενδεικτικά, στις 31/07/2020 το Προεδρείο της Ένωσής μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ προκειμένου να επισημάνει, πέραν των υπόλοιπων θεμάτων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής, συμπεριλαμβανομένης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής.

Η συζήτηση εστιάστηκε κυρίως στο μείζον πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού των Υπηρεσιών, το οποίο αποτελεί βασικό παράγοντα για την αποτελεσματικότητα του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα Τμήματα Τάξης και Ασφάλειας αποτελούν, όπως είχε επισημάνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ στον Υπουργό κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, βασικός πυλώνας της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς επιβαρύνονται πέρα από το έργο της βασικής αστυνόμευσης, με τις διεκπεραιώσεις όλων των ενεργειών και πάρεργων που η Ελληνική Αστυνομία έχει επιφορτιστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Το Προεδρείο της Ένωσής μας είχε επισημάνει στον Υπουργό πως μετά την τελευταία ενίσχυση της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με προσωπικό, οι ανωτέρω Υπηρεσίες έχουν επιβαρυνθεί με πρόσθετο έργο εξαιτίας της αύξησης των προσαγωγών και των συλλήψεων.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό το οποίο θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που δημιουργούνται στη Διεύθυνση, η οποία αποτελεί πόλο έλξης δραστηριότητας και ξένων επενδυτών λόγω της σταδιακής ανάπτυξης της περιοχής του Ελληνικού στο χώρο όπου βρισκόταν το παλιό αεροδρόμιο.

Επιπλέον, στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη επισημάνθηκε το φαινόμενο της εγκληματικότητας που παρουσιάζεται στα νότια προάστια, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες, καθώς και τα εκτελεστικά χτυπήματα που είχαν γίνει εκείνη την περίοδο και που προφανώς σχετίζονταν με τη βαριά εγκληματικότητα.

Ο Υπουργός, αφού άκουσε προσεκτικά τα μέλη του Προεδρείου, έκανε εκτεταμένη αναφορά στη δίκυκλη αστυνόμευση και στην αποτελεσματικότητα που αντικατοπτρίζεται στη μείωση των δεικτών εγκληματικότητας και συμφώνησε για την ενίσχυση των Τμημάτων Τάξης και Ασφαλείας.

Εκτός των ανωτέρω, σε συναντήσεις με την Φυσική και Πολιτική Ηγεσία και μέσω ανακοίνωσής μας, στις 02/10/2019 είχαμε καταγγείλει την απόφαση της Γ.Α.Δ.Α. να επανδρώσει τη Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής με μόλις Δέκα Πέντε (15) νεοεξερχόμενους Αστυφύλακες από τις Σχολές της Αστυνομίας (τους λιγότερους από όλες τις Διευθύνσεις της Αττικής), όταν μάλιστα η Δ.Α.Ν/Α.Α. έχει ήδη αποψιλωθεί από προσωπικό (μείον 50 νέοι Αστυφύλακες) μετά από προηγούμενη διαταγή για ενίσχυση των Δ.Α.Ε.Α. και ΔΙ.ΜΕ.Δ.Α..

Η Ένωσή μας είχε συνεχείς συναντήσεις με όλους τους Ταξίαρχους που υπήρξαν Προιστάμενοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής και όλοι εξέφραζαν την επιθυμία να βοηθήσουν ως προς την ενίσχυση της εν λόγω Διεύθυνσης με ανθρώπινο δυναμικό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εμφανή αστυνόμευση με εποχούμενες περιπολίες των αστυνομικών τμημάτων, σε στενή συνεργασία με τις υπόλοιπες Υπηρεσίες.

Ο στόχος που έχει επισημανθεί από εμάς, αλλά είχε τεθεί και από το σύνολο των Διευθυντών της Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής, ήταν η σημαντική μείωση της εγκληματικότητας που απασχολεί τον πολίτη στην καθημερινότητά του, όπως κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες.

Πάντα η Ένωσή μας επεσήμανε προς όλες τις κατευθύνσεις πως παρά τις δυσχέρειες που προκαλεί η μεγάλη έλλειψη προσωπικού, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσής Ν/Α επιδεικνύουν ιδιαίτερο ζήλο και φιλοτιμία κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους εργαζόμενοι πολλές φορές και πέραν του ωραρίου τους για να μπορέσουν να προσφέρουν στον πολίτη ποιοτικές υπηρεσίες ασφαλείας, όμως δεν αρκεί αυτό καθώς κάποια στιγμή θα εξαντληθούν και φυσικά δεν νοείται μια σύγχρονη αστυνομία να λειτουργεί ως επί το πλείστον με το φιλότιμο.

Όπως οφείλουμε, συνεχώς και προς πάσα κατεύθυνση θέταμε και θέτουμε ως πρώτιστο καθήκον την τήρηση του κανονισμού εργασίας του προσωπικού και κυρίως την ασφάλεια των συναδέλφων μας.

Ακόμη, στις 01/09/2019 είχαμε καταγγείλει την κατάφορη παραβίαση του Π.Δ. των μεταθέσεων, με την κατάργηση επί της ουσίας, της διετούς υποχρεωτικής παραμονής των νέο εξερχόμενων αστυνομικών στις υπηρεσίες που έχουν τοποθετηθεί, καθώς, μετατέθηκαν στην Δ.Α.Ε.Α. (Υ.Α.Τ. και Υ.ΜΕ.Τ.) και στη Διεύθυνση Μεταγωγών και Δικαστηρίων Αττικής, εκείνοι που εξήλθαν των σχολών τον Οκτώβριο του 2017 και του 2018 αντίστοιχα, μετακινώντας προσωπικό παρά τη θέλησή του και χωρίς να έχει υποβληθεί προηγούμενη αίτηση μετάθεσης, καταργώντας ουσιαστικά αφενός μεν την επιθυμία του ενδιαφερόμενου, αφετέρου δε τα αντικειμενικά κριτήρια.

Εκείνη τη χρονική στιγμή τα Αστυνομικά Τμήματα και τα Τμήματα Ασφαλείας, δέχθηκαν ίσως το καθοριστικότερο «πλήγμα», καθώς αποδυναμώθηκαν μαζικά και αιφνιδιαστικά, δίχως να υπάρξει σχετική μέριμνα ή κάποιο σχέδιο για αναπλήρωση του ανθρώπινου δυναμικού.

Είχαμε επισημάνει ότι δυστυχώς ουδείς αντιλαμβάνεται πως αν είναι υποστελεχωμένα τα Αστυνομικά Τμήματα και τα Τμήματα Ασφαλείας, τα οποία αποτελούν την ραχοκοκαλιά της αστυνόμευσης, δημιουργούνται μείζονα προβλήματα στην πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας που, επί της ουσίας, αφορά την καθημερινότητα του πολίτη (κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες κ.τ.λ.).

Και τότε είχαμε επισημάνει πως δεν πρέπει να υπάρχει διαρροή ανθρώπινου δυναμικού από τις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής καθώς λόγω του ανάγλυφου των περιοχών, της μεγάλης εδαφικής έκτασης και των αραιοκατοικημένων συνοικισμών και εξοχικών κατοικιών που χρησιμοποιούνται από τους ιδιοκτήτες τους για τη διαμονή, κυρίως τους θερινούς μήνες, καθώς και των εκατομμυρίων λουόμενων επισκεπτών της παραλιακής ζώνης, η αστυνόμευση παρουσιάζει πολλές δυσχέρειες και απαιτείται ικανός αριθμός αστυνομικού προσωπικού, ούτως ώστε, να αντιμετωπιστεί επαρκώς η εγκληματικότητα που παρουσιάζεται ειδικά σε αυτές τις περιοχές.

Στις 13/08/2019 με το υπ’ αριθμόν 66/19 έγγραφό μας προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, ζητούσαμε την άμεση επάνδρωση του Μεταγωγών, έτσι ώστε να μην απαιτείται η καθημερινή ενίσχυση της συγκεκριμένης Υπηρεσίας από άλλες Διευθύνσεις.

Εκείνη την περίοδο, προσελήφθησαν στην Ελληνική Αστυνομία χίλιοι πεντακόσιοι (1.500) Ειδικοί Φρουροί. Ζητούσαμε λοιπόν, με το έγγραφό μας, την ενίσχυση της Διεύθυνσης Μεταγωγών και Δικαστηρίων με Διακόσιους (200) από τους νεοεξερχόμενους Ειδικούς Φρουρούς, έτσι ώστε να μην αποψιλώνονται άλλες Διευθύνσεις, μεταξύ αυτών και η Νοτιοανατολική Αττική διότι αυτό δημιουργεί μεγάλα προβλήματα αποδυναμώνοντας την αστυνόμευση επαρκώς στις περιοχές ευθύνης τους.

Είχαμε επισημάνει πως οι αστυνομικοί που διατίθενται για τα Μέτρα στη ΔΙ.ΜΕ.ΔΑ., αφενός δεν είναι εξειδικευμένοι στις μεταγωγές κρατουμένων, όπως θα πρέπει να είναι δομημένη η Υπηρεσία του Μεταγωγών, αφετέρου τις περισσότερες των περιπτώσεων δεν γνωρίζουν τον βαθμό επικινδυνότητας των ατόμων που μεταγάγουν, γεγονός ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Επιπροσθέτως είχαμε καταδείξει με το έγγραφό μας πως πολλές εκ των περιπτώσεων, οι διατιθέμενοι αστυνομικοί στο Μεταγωγών μετακινούνται από απομακρυσμένες Υπηρεσίες και είναι ήδη εξουθενωμένοι από τις Υπηρεσίες τους, λόγω της μη λήψεως Ημερήσιων Αναπαύσεων από αυτές και ως εκ τούτου, εκ των πραγμάτων, δεν έχουν τη σωματική και ψυχική δύναμη να ανταπεξέλθουν επαρκώς στο σημαντικό έργο της μεταγωγής και φύλαξης κρατουμένων, πολλές φορές επικίνδυνων.

Ακόμη είχαμε επισημάνει πόσο επιβεβλημένο είναι να επικεντρωθούν τόσο ο Υπουργός όσο και ο Αρχηγός στην επαναφορά των οργανικών θέσεων που καταργήθηκαν ανά την Ελλάδα, διότι όπως έχετε ήδη διαπιστώσει, η έλλειψη προσωπικού είναι η κυριότερη αιτία ανεπαρκούς πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος.

Στις 08/02/2019 έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Έλληνα πολίτη και με γνώμονα την διασφάλιση της ακεραιότητας, της τιμής, της αξιοπρέπειας και της ζωής αυτού, με ανακοίνωσή μας είχαμε επισημάνει πως κρίνεται απαραίτητη η συνεχής και αδιάλειπτη παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας, στις γειτονιές της Αττικής, με πεζές και εποχούμενες περιπολίες.

Εγχείρημα όμως ιδιαίτερα δύσκολο, καθιστώντας το αυτονόητο, δηλαδή τη φυσική παρουσία των Αστυνομικών δίπλα στον πολίτη, ουτοπία. Μια ουτοπία όμως για την οποία, εκείνος ο οποίος δεν φταίει, είναι ο Έλληνας Αστυνομικός ως λειτουργός.

Η μνημονιακή πολιτική η οποία έχει επιβληθεί στη Χώρα μας, μοιραία έχει καθηλώσει και την Ελληνική Αστυνομία καθώς, δέσμια αυτής, επί σειρά ετών, δεν πραγματοποιήθηκε σημαντικός αριθμός προσλήψεων με νέο προσωπικό. Ορισμένα μάλιστα έτη, δεν πραγματοποιήθηκε καμία απολύτως πρόσληψη.

Ο φόβος και η ανασφάλεια για το αβέβαιο οικονομικό μέλλον της Χώρας, είχε κυριεύσει και τον εργαζόμενο Αστυνομικό, και ως εκ τούτου παρατηρήθηκαν μαζικές αποστρατείες συναδέλφων στις αρχές της δεκαετίας του 2010.

Είχαμε τονίσει πως το ήδη υπάρχον προσωπικό δεν επαρκούσε για να καλύψει τις καθημερινές ανελαστικές ανάγκες, πολύ δε περισσότερο στο να πραγματοποιεί επιπλέον περιπολίες, όπως διατάσσονταν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας να πράττουν.

Στην ανακοίνωσή μας, καταδεικνύαμε πως ήμασταν αποδέκτες παραπόνων από τους συναδέλφους μας καθώς αναστέλλονταν οι Ημερήσιες Αναπαύσεις τους ή αλλάζαν τα ωράρια εκτέλεσης Υπηρεσίας την τελευταία στιγμή και όλο αυτό για να εξυπηρετηθούν «έκτακτες καταστάσεις», δηλαδή η ενίσχυση άλλων Υπηρεσιών (π.χ. Μεταγωγών, Αλλοδαπών, φυλάξεις κρατουμένων, ενίσχυση άλλων Διευθύνσεων, κ.τ.λ.). Οι ενισχύσεις αυτές, πάντα προκύπτουν την τελευταία στιγμή, μη αφήνοντας περιθώρια ακόμα και στους Διοικητές των Υπηρεσιών να ελιχθούν.

Σε εκείνη την ανακοίνωση είχαμε επισημάνει πως με την τελευταία Διαταγή του Αρχηγείου, με την οποία ζητούνταν συνολικά να ενισχυθεί η Δ.Α.Ε.Α. με εκατό (100) Αστυνομικούς από άλλες Διευθύνσεις, ήταν το σημείο στο οποίο θα έπρεπε να αναλογιστεί η Ηγεσία πως πρέπει να βρει αστυνομικούς από άλλες Υπηρεσίες και φυσικά όχι από τα Αστυνομικά Τμήματα.

Καταδεικνύαμε πως όλα τα παραπάνω απαιτούν: κατάργηση του επαχθούς νόμου για τη μείωση των οργανικών θέσεων καθώς και της μνημονιακής δέσμευσης για την ελαχιστοποίηση των προσλήψεων.

Με αυτά και με εκείνα φτάσαμε στο σήμερα όπου με την υπ. αριθμόν 2000/20/2056903 από 23/09/2020 Διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολική Αττικής, από τους Διακόσιοι Πενήντα Έξι (256) νεοεξερχόμενους αστυφύλακες, ενισχύεται με μόλις έξι (6) αστυνομικούς για δέκα (10) Αστυνομικά Τμήματα.

Ζούμε τραγελαφικές καταστάσεις πλέον!

Εάν είχαμε εισακουστεί, δεν θα φτάναμε σταδιακά στα σημερινά επίπεδα τα Αστυνομικά Τμήματα και τα Τμήματα Ασφαλείας της Ν/Α Αττικής να έχουν μείωση στο προσωπικό τους το οποίο, αθροιστικά με τις προηγούμενες ελλείψεις, φτάνει σε πολλές περιπτώσεις και το 40% της Οργανικής τους Δύναμης.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η Οργανική Δύναμη για τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής ανέρχεται στα εφτακόσια δεκαεπτά (717) άτομα και η Παρούσα Δύναμη είναι τετρακόσια πενήντα τέσσερα (454) άτομα. Δηλαδή υπάρχει μία απόκλιση διακοσίων εξήντα τριών (263) ατόμων. Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως η Παρούσα Δύναμη είναι κατά περίπου τριάντα (30) άτομα λιγότερη σε σχέση με πέρυσι.

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό στον καθένα, για άλλη μία φορά, επιβαρύνεται υπέρμετρα το έργο του εναπομείναντος αστυνομικού προσωπικού, καθώς, επιδεινώνονται δραματικά οι εργασιακές του συνθήκες με παράλληλα δυσμενείς συνέπειες στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών.

Επειδή είναι βέβαιο ότι θα επέλθει ακόμα μεγαλύτερη δυσχέρεια στην εύρυθμη λειτουργία των ήδη υποστελεχωμένων Τμημάτων Τάξης καθώς και στην αστυνόμευση των περιοχών, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την επιδείνωση της κατάστασης όσον αφορά την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πολιτών, θέτουμε αυτούς που πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση υπεύθυνους και υπόλογους απέναντί τους.

Τα τελευταία χρόνια στα Μ.Μ.Ε. καθημερινά πρωταγωνιστούν οι περιοχές της νοτιοανατολικής, στην οποία παρουσιάζεται αυξημένη κάθε μορφής εγκληματικότητα (ειδικά κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες σε μαγαζιά και οικίες) κάτι που άλλωστε επιβεβαιώνουν οι δείκτες εγκληματικότητας που βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.

Ζητούμε άμεσα την τροποποίηση της εν λόγω διαταγής διότι αφήνει στο έλεος τα Αστυνομικά Τμήματα της Δ.Α.Ν/Α.Α., με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το αστυνομικό προσωπικό έχει εξαντληθεί εντελώς από την υπερεργασία. Είναι πραγματικά άξιο απορίας, για ποιο λόγο αντιμετωπίζονται με αυτό τον τρόπο η Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, δημιουργώντας μας περίεργους συνειρμούς που ελπίζουμε ότι δεν θα συνεχίσουν να επιβεβαιώνονται.

Ας αναλογιστούν λοιπόν ποιούς πραγματικά θέτουν σε κίνδυνο: Τον υγιή ένστολο συνδικαλισμό; Τους Διευθυντές των Υπηρεσιών; Ή μήπως τους αστυνομικούς που υπηρετούν εκεί, τους πολίτες και την Ελλάδα γενικότερα;

Επισημαίνεται πως το γεωγραφικό ανάγλυφο, το μέγεθος της περιφέρειας και οι αραιοκατοικημένοι συνοικισμοί με πολλές εξοχικές κατοικίες οι οποίες κατοικούνται περιοδικά, προκαλεί πολλές δυσχέρειες στην αστυνόμευση αυτών των περιοχών προκειμένου να υπάρξει αποτελεσματική αστυνόμευσή τους, με συνέπεια να εμφανίζουν υψηλά ποσοστά κλοπών και διαρρήξεων. Αυτή η κατάσταση επιτάσσει την ενίσχυση της Διεύθυνσης με προσωπικό έτσι ώστε να μπορεί να επιτηρεί τις περιοχές αυτές με πολλές εποχούμενες περιπολίες και με αυτό τον τρόπο να υπάρξει πρόληψη αυτών των μορφών εγκλημάτων.

Μία εβδομάδα πριν, με έγγραφα και συναντήσεις μας είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, τόσο στη Φυσική και Πολιτική Ηγεσία όσο και στο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, για την επικρατούσα κατάσταση στα Τμήματα της Ν/Α Αττικής και είχαμε τονίσει πως αν δεν ενισχυθούν γενναία με αστυνομικούς που εξέρχονται την επόμενη εβδομάδα από τις Σχολές, τότε καλύτερα να τα κλειδώσουν και να τα καταργήσουν διότι είναι απαράδεκτο και παράλογο Αστυνομικά Τμήματα να λειτουργούν πλέον μόνο για τον τύπο και ως «ταμπέλα» Ελληνική Αστυνομία, μιας και επί της ουσίας, δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στην εκπλήρωση της αποστολής τους.

Αναμένουμε τις εξελίξεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια