Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το ''ευχαριστώ'' του Δημήτρη Αποστολόπουλου



Σήμερα μεσημεριανές ώρες, ένα όχημα αγνώστων λοιπών στοιχείων από πληροφορίες περαστικών. 
Αναπτύσσοντας ταχύτητα στη Λ Σχοινιά έσπασε το Κάρτερ του στα σαμαρακια που υπάρχουν στο σημείο.
 Χωρίς να το αντιληφθεί άμεσα ο οδηγός αφου υπήρχε σταδιακή διαρροή. Άφησε κηλίδες λαδιών στο οδόστρωμα για περισσότερα από δύο χιλιόμετρα, με σοβαρό κίνδυνο για διερχόμενους οδηγούς.
 Ενημερώθηκε η Τροχαία όπου και έστειλε όχημα προκειμένου να φροντίσει για την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών.
 Στο σημείο μετέβησα άμεσα ο ίδιος. Αφού από τις αναζητήσεις δεν ανευρέθη ο οδηγός,
πήρα μέτρα τροχαίας ενώ ενημέρωσα το κέντρο, κλείνοντας προσωρινά τμήμα της οδού με κορδέλα και ρίχνοντας λίγες φτυαριές πριονίδι.. Σταγόνα στον Ωκεανό.!   Στο σημείο προσήλθαν εθελοντές πυροσβέστες και συγκεκριμένα οι κ.κ ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΩΝΣΤΑΣ,ΓΟΥΡΝΕΛΟΣ από τον Ν Βουτζά Προβαλινθου όπου κάνοντας τιτάνιες προσπάθειες έβγαλαν από παρακείμενους αγρούς ποσότητες χώματος ώστε να καλυφθεί το λάδι!

 Ακολούθως περνόντας από το σημείο το μεικτό πλήρωμα πυροπροστασίας αποτελούμενο από τον Αστυφυλακα κ.ΧΑΤΖΗ του Α.Τ Παιανίας και τον Επιλοχία (ΠΒ) κ.ΒΕΡΒΕΡΗ όπου με προθυμία και συναδελφική αλληλεγγύη αφού ζήτησαν να ενημερωθούν για την κατάσταση, τέθηκαν στη διάθεση μου και με αξιοσημείωτο ζήλο με συνέδραμαν στις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξηγώντας στους διερχόμενους οδηγούς και εφυστόντας τους την προσοχή.

  Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανωτέρω συναδέρφους και συνεργάτες στο ανωτέρω περιστατικό και να τονίσω ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ως χώρα και εθνος τέτοια παραδείγματα συνεργασίας και συναδέλφικής αλληλεγγύης με την στενή αλλά και ευρεία έννοια δίνουν παράδειγμα αλλά και ελπίδα!

            ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης
            Αστυνομικός Β.ΤΤ Βορ/κης Αττικης
              Συνδικαλιστής ΕΛ/ΑΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια