Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γαλάτσι: Τί είπαν οι δράστες του ξυλοδαρμού ανήλικου στους αστυνομικούς

Σοκ από τον ξυλοδαρμό 17χρονου στο Γαλάτσι -Τον χτυπούσαν 20 ανήλικοι με  μανία επί 10 λεπτά [εικόνες] | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr
Μέσα σε λίγα 24ωρα κατάφεραν τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Γαλατσίου να ταυτοποιήσουν τέσσερις από τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού ενός ανήλικου σε πλατεία της περιοχής. Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, ο 17χρονος περπατούσε σε μία πλατεία, όταν είδε δύο άτομα να τσακώνονται και χωρίς να εμπλακεί στην ουσία δέχθηκε επίθεση από τον έναν, αλλά και ακόμα είκοσι άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ έχει υποστεί και ισχυρό ψυχολογικό σοκ.
Δράστες, σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, είναι ένας 18χρονος, δύο 17χρονοι και ένας 15χρονος, τους οποίους το θύμα έχει αναγνωρίσει, χωρίς επιφύλαξη, όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης του bloko.gr.
Οι τέσσερις φερόμενοι ως δράστες φέρονται να έχουν ζητήσει συγνώμη και να εύχονται άμεσα περαστικά στον 17χρονο, αλλά οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν σχετίζονται με τον ξυλοδαρμό ακόμα ενός 16χρονου στο Γαλάτσι, πριν από λίγες ημέρες.

Σε εκείνη την περίπτωση, ο ανήλικος είχε βγάλει βόλτα το σκύλο με την αδερφή του και ξυλοκοπήθηκε άγρια από έξι άτομα. Η μητέρα του, μάλιστα, προτίθεται να υποβάλει μήνυση.

Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι το Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τη στελέχωσή του, για αυτό και έχει ενισχυθεί με προσωπικό από άλλες περιοχές και μάλιστα από άλλες υποδιεύθυνσεις.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια