Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ: Η κατρακύλα του συνδικαλιστικού κινήματος δεν έχει τέλος


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής συνδικαλιστικής παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ: Οι συνάδελφοι μας δεν έχουν ανάγκη απο βιντεάκια με χαιρετούρες και επικοινωνιακά show, παρά μόνον από ουσιαστικές παρεμβάσεις, οι οποίες θα έχουν αποτέλεσμα την αναγνώριση του επαγγέλματος μας ως επικίνδυνο, το μισθολόγιο, τα οικονομικά και θεσμικά αιτήματα μας.

Όταν ένα ολόκληρο συνδικαλιστικό κίνημα επικεντρώνεται μόνο στο δεκατιανό των αστυνομικών και τα ντοματίνια, τότε είναι σίγουρο ότι έχει χάσει τον στόχο του και επειδή δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικό στα κρίσιμα και ουσιώδη αιτήματα μας, ασχολείται με ζητήματα που θα μπορούσε να επιλύσει ακόμη και ο επικεφαλής αρχιφύλακας ή ανθυπαστυνόμος.

Είναι προφανές ότι, μετά την απαξία που εισέπραξε ο ένστολος συνδικαλισμός και αυτοί που τον εκπροσωπούν στην ΔΕΘ, προσπαθούν απεγνωσμένα και ανούσια να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Οι υποστηρικτές του «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για διεκδικήσεις και χρήματα», αποδεικνύουν συνεχώς την έλλειψη σοβαρότητας που τους διακατέχει, και δικαιολογούν με αυτό τον τρόπο την συμπεριφορά της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας, που αδυνατεί πλέον να τους αντιμετωπίσει με σοβαρότητα.

Η κατάπτωση και παλινωδία του συνδικαλιστικού κινήματος δεν έχει προηγούμενο και τέλος.

Συμμέτοχοι όλοι αυτοί που τους στηρίζουν.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια