Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αλέξανδρος Σφελινιώτης: Το "χαμένο μνημόνιο" ενεργειών


Άρθρο του Αλέξανδρου Σφελινιώτη, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ: Έχουν παρέλθει ήδη 7 μήνες από την εμφάνιση της πανδημίας και ακόμα αναζητείται ένα μνημόνιο ενεργειών, εκδιδόμενο από το Αρχηγειο ΕΛ. ΑΣ. στο οποίο θα αναφέρονται ΡΗΤΆ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ όλες οι ενέργειες στις οποίες θα προβαίνει το Αστυνομικό Προσωπικό σε κάθε περιστατικό covid19.

Μνημόνιο ώστε ο καθένας από εμάς να μην είναι έρμαιο των ορεξεων του οποιουδήποτε θεωρητικά υπεύθυνου κρατικού υπαλληλου.

Ζητάμε και απαιτούμε  ένα μνημόνιο ενεργειών το οποίο θα  προστατεύει τόσο την υγεία μας και την σωματική μας ακεραιότητα, όσο και να μας προφυλασσει από ενδεχόμενες δικαστικές περιπέτειες.

Από αοριστες διαταγές που το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα ελυναν γεμίσαμε.

Ζητάμε και απαιτουμε ένα μνημόνιο ώστε να δίνεται με αυτό ΆΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΟΥΣΙΑΣ  και όχι να είμαστε συνεχώς στη μέση διαπραγματευσεων και τηλεφωνηματων. 

7 μήνες απραξίας από τους αρμοδιους και ποιος  ξέρει πόσους μήνες ακόμα θα πάει έτσι.

Αλλά το έχουμε επαναλάβει.Για να αφουγκραστεις και να καταλάβεις τα προβλήματα της καθημερινότητας και του πεζοδρομίου πρέπει να τα ζεις, να τα έχεις βιώσει. Κλεισμένος σε 4 τοίχους, επί πολλά χρόνια ξεχνάς!!!

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια