Μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο Καπέλιος κατά Ματθαιόπουλου και Βασιλειάδη

Έξαλλος ο Καπέλιος μετά το πόρισμα “φωτιά” για το Μάτι και το κακό…  παράδειγμα – Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη! | BLOKOΚατατέθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, εγκλήσεις από τον επίτιμο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, Βασίλη Καπέλιο, κατά των Βασίλη Ματθαιόπουλου και Ιωάννη Βασιλειάδη, για συκοφαντική δυσφήμηση, σχετικά με τις δυσφημιστικές δηλώσεις σε βάρος του, για τις πυρκαγιές της Μάνης και των Κυθήρων του 2017.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Καπέλιο, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της Πυροσβεστικής, τα οποία έχουν ήδη κατατεθεί και αποτελούν μέρος της δικογραφίας, τα στοιχεία είναι συντριπτικά σε βάρος των συκοφαντών.
Αυτό που με σαφήνεια προκύπτει, είναι ότι όχι μόνο δεν στέρησε τον Ιωάννη Βασιλειάδη ο Βασίλης Καπέλιος από εναέρια μέσα, αλλά αντίθετα, μέσα σε συνθήκες αφόρητης πίεσης και μεγάλης ένδειας εναέριων μέσων, με ρίσκο να μείνουν ευαίσθητες περιοχές ακάλυπτες, έθεσε στη διάθεσή του κάθε δυνατό μέσο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Βασίλη Καπέλιου, προκύπτουν επίσης εγκληματικές αδράνειες του Βασιλειάδη και στις δύο πυρκαγιές, επειδή όχι μόνο δεν αξιοποίησε τις επαρκέστατες επίγειες δυνάμεις και οχήματα που είχε στη διάθεσή του, ώστε να ελέγξει τις πυρκαγιές σε στιγμές που αυτό ήταν εφικτό, αλλά σε μία περίπτωση,( όπως θα αποδειχθεί από μαρτυρίες),εγκατέλειψε την πυρκαγιά, (της Μάνης), χωρίς εντολή και επέστρεψε μετά από αυστηρή επίπληξη και εντολή του κου Καπέλιου.

 https://www.messinialive.gr