Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γονέας χτύπησε εκπαιδευτικό, λόγω… μάσκας!

Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε καθηγητή και γονέα σε σχολείο σε πρώην περιαστικό Δήμο των Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, γονέας ο οποίος αντιτίθεται στη χρήση μάσκας, χτύπησε με
κουτουλιά καθηγητή που, ματαίως όπως αποδείχθηκε, προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι το παιδί του δε μπορεί να μπει στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα.
Ήδη, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό οι αρμόδιες Αρχές, ενώ αναμένεται να κατατεθούν μηνύσεις από τον ίδιο τον καθηγητή και τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, ενώ άγνωστο είναι τι θα πράξει η Δ/νση Β΄θμιας Εκπαίδευσης Χανίων.
Το Parakritika.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης, Μανώλη Τζανάκη, ωστόσο λόγω τηλεδιάσκεψης που είχε δεν κατέστη εφικτό να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και ποια η ενημέρωσή του.
Το ρεπορτάζ του Parakritika.gr επιβεβαίωσε η ανακοίνωση-καταγγελία του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου.
Αναλυτικά:
Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλει και καταδικάζει την αναίτια και  βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.
Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο.»










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια