Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απογοητευμένος Αρχιφύλακας γράφει για τις αλλαγές στα όρια ηλικίας


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Θέλω να γνωστοποιησω, προς κάθε κατεύθυνση, την πολύ λανθασμένη επιλογή του  υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην επερχόμενη αλλαγή και αύξηση των  ορίων ηλικίας των ανώτατων αξιωματικών, δηλ. των ταξίαρχων και των 

στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ.

Όσον αφορά την αλλαγή αυτή βρίσκεται σε εντελώς λανθασμένη προοπτική, είναι  φωτογραφική διάταξη μόνο για λίγους και δημιουργεί, πάρα πολύ σοβαρό  κιόλας, πρόβλημα στην επετηρίδα ολων των υπολοίπων αξιωματικών.

Σε ό,τι αφορά τους Αστυν. Διευθυντές δεν τίθεται βέβαια θέμα με την αλλαγή  του ορίου ηλικίας απο 59 στα 60 ετη ηλικίας, αφού ισχύει ήδη για ολους, η  παραμονή εως τον βαθμό του Διευθυντή μέχρι τα 60.

Λαμβάνοντας υπόψη λοιπόν ότι ένας ανώτατος αξιωματικός κοστίζει όσο τρεις  Αστυφύλακες και ότι στην ουσία μιλάμε για μόλις για 65 Ταξίαρχους και για  μόλις 20 Υποστράτηγους και 5 Αντιστράτηγους, εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι,  για ακόμα μία φορά, οι πολιτικοί υποκύπτουν στις πιέσεις των υψηλόβαθμων  στελεχών του σώματος, που όπως δείχνει το παρελθόν, σχεδόν πάντοτε οδηγούν  σε αδιέξοδα...

Κύριοι του κόμματος της ΝΔ την επόμενη φορά μην περιμένετε από τους 55.000  απλούς Αστυνομικούς τη στήριξη, αλλά πάτε να σας ψηφίσουν οι 95 ανώτατοι  αξιωματικοί, αφού εμάς και πάλι μας ξεχνάτε...

Με εκτίμηση,
Αρχιφύλακας απογοητευμένος










Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα όρια τα άλλαξαν επίσης επειδή κάποιος που λαμβάνει τον βαθμό του Διευθυντή στα 45 του εάν μετά στις επόμενες κρίσεις δε λάβει βαθμό πως θα έπαιρνε σύνταξη? Τώρα αύξησαν τα έτη λείψεις βαθμών στους αξιωματικούς. Εσένα τι θέλεις να σε κάνει υπαστυνόμο να γεμίσουμε αξιωματικούς? Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να απαγορεύεται Αστυνομικός κάτω των 50 ετών να εκτελεί υπηρεσία σε γραφείο πέραν του Αξυπ. ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οι Συνάδελφοι στα γραφεία άνω των 50 ετών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσενα το προβλημα σου ειναι οι αξιωματικοι? Τι σε νοιαζει εσενα? Αντι να λες να εχεις την υγεια σου και να φυγεις οσο μικροτερος γινεται που μας κατεστρεψαν με το νεο ασφαλιστικο και το εκτρωμα μισθολογιο καθεσαι και χαλας την ζαχαρενια σου με ανουσια πραγματα? Εδω ο συνδικαλισμος ειναι αλλου για αλλου.Ειμαστε το τελευταιο υπουργειο σε μισθοδοσια απο ολο το δημοσιο,καλα για δεκο και τα πραγματικα ειδικα μισθολογια δεν το συζηταω καν.Αυτα επρεπε να θιξεις!!!Α και κατι ακομα δεν ειμαι αξιωματικος για να μην νομιζεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα ισχυσει αυτο και για τις γυναικες αξιωματικων? Θα ισχυσει και για τους κουμπαρους αξιωματικων? Θα ισχυσει και για τα παιδια παλιων συνταξιουχων συναδελφων ενδοξων εποχων? Θα ισχυσει και για αυτους που βολευονται απο εσω και εξω υπυρεσιακα οργανα? Θα ισχυσει και για αυτους που βολευουν συνδικαλιστες? Αυτοι ολοι αποτελουν το 90%. Αν εννοεις για το υπολοιπο 10% που βγαζει την δουλεια,ε τοτε αν περιμενεις απο τον πενηνταρη που δεν ξερει να ανοιξει τον υπολογιστη να σου βγαλει την δουλεια, καπου το χανεις!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα ισχυσει αυτο και για τις γυναικες αξιωματικων? Θα ισχυσει και για τους κουμπαρους αξιωματικων? Θα ισχυσει και για τα παιδια παλιων συνταξιουχων συναδελφων ενδοξων εποχων? Θα ισχυσει και για αυτους που βολευονται απο εσω και εξω υπηρεσιακα οργανα? Θα ισχυσει και για αυτους που βολευουν συνδικαλιστες? Αυτοι ολοι αποτελουν το 90%. Αν εννοεις για το υπολοιπο 10% που βγαζει την δουλεια,ε τοτε αν περιμενεις απο τον πενηνταρη που δεν ξερει να ανοιξει τον υπολογιστη να σου βγαλει την δουλεια, καπου το χανεις!